Istvan Kovacs, prima reacție după atacul furibund al lui Gigi Becali. „Admit că am două proprietăți în Cluj. Cine susține altceva e mincinos”

Alex Matei 31.08.2023, 10:07
Istvan Kovacs, prima reacție după atacul furibund al lui Gigi Becali. „Admit că am două proprietăți în Cluj. Cine susține altceva e mincinos”

Istvan Kovacs a reacționat după acuzele aduse de Gigi Becali. Patronul FCSB l-a atacat d pe arbitrul român după meciul pierdut de echipa sa la Arad, cu UTA, 1-2.

Becali a criticat arbitrajul și a lansat acuzații dure către Szabolcs Kovacs , arbitru var la jocul UTA – FCSB, și Istvan Kovacs.

„Mai are ceva nepoți, să mă țină în lovituri d-astea? E arbitru mare, la mine când arbitrează greșește. Nu mai e mare cu mine. De unde l-a scos pe frate-su? Din căciulă? Cum să mai iei campionate după asta? Au probleme cu mine pentru că eu mă lupt cu CFR.

El are apartament luat de la firma lui Mureșan. Trebuie să vadă Comisia de Integritate cu ce bani a luat el apartamentul ăla. Cum să joc fotbal dacă dai 11 metri și eliminare, așa cum s-a dat? Nu le convenea dacă se duce FCSB în față. Nu se mai uita lumea la fobtal… Pe cine să vadă? Rapid și CFR? Văd ăia 3 000 la Rapid, ăia din Giulești. Dinamo ce să facă, săraca? La ei se mai uită lumea prin țară. Craiova e în Oltenia, acolo. Găman n-ar fi dat, dar ăla din VAR țipa, urla. De frică, e fratele lui Istvan, e ungur periculos, trebuie să dăm. Îți dai seama ce mizerii? Dacă nu vezi că o atinge cu mâna, de ce dai? Faceți-i arbitri pe toți ai lui Kovacs, gata, să-l bată pe Becali”, a spus patronul FCSB.

Ce spune Kovacs

Prin intermediul FRF, Istvan Kovacs a oferit prima reacție despre atacurile venite din partea lui Gigi Becali.

Admit că dețin două proprietăți în momentul de față în Cluj-Napoca, însă niciuna dintre ele nu a fost cumpărată de la domnul Varga sau domnul Mureșan sau asociați ai celor doi. Ambele au fost achiziționate prin două credite la bancă la care plătesc rate lunare. Voi colabora în orice anchetă demarată, pe linie sportivă sau nu, și voi pune la dispoziție documentele care să demonstreze cele susținute de mine.

Sunt curat și nimeni nu poate demonstra altceva în ceea ce mă privește. Cine susține altceva e un mincinos sau a fost prost informat. Nu am avut niciodată nicio legătură cu CFR Cluj sau cu un alt club din România. Relația mea cu orice conducător sau finanțator de club este una strict profesională! Domnul Becali încearcă să pună presiune pe arbitraj făcând acuzații la adresa mea. Nu voi accepta să fiu folosit în jocul pe care domnia sa îl face.

Totuși, îl asigur pe domnul Becali că nu am nimic împotriva clubului dumnealui, niciodată nu am sugerat nimănui, niciunui coleg, deci nici fratelui meu, să ia decizii împotriva FCSB-ului. Mereu am recomandat tuturor colegilor mei să fie echidistanți și le-am urat tot timpul să fie inspirați și să ia deciziile corecte, a spus Istvan Kovacs pentru frf.ro

Arbitrul român a condus miercuri alături de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene returul din playoff-ul Champions League, dintre Copenhaga și Rakow, încheiat cu calificarea echipei daneze în grupe.

Urmăriți Playsport.ro și pe