Leo Messi a decis cu cine semnează! Unde va evolua starul argentinian în sezonul următor

Cosmin Olteanu 07.06.2023, 16:40
Leo Messi a decis cu cine semnează! Unde va evolua starul argentinian în sezonul următor

Leo Messi a decis cu cine semnează! Faimosul fotbalist argentinian a fost ofertat de FC Barcelona, Al-Hilal și Inter Miami.

Leo Messi a rămas liber de contract după ce a decis să nu-și prelungească înțelegerea cu PSG, care a expirat în această vară.

Leo Messi a decis cu cine semnează

Jurnalistul BBC, Guillem Balague, anunță că Leo Messi a ales să semneze cu Inter Miami, formație patronată de David Beckham.

Pentru serviciile lui Leo Messi, și-au manifestat interesul trei echipe: FC Barcelona, Al-Hilal și Inter Miami. Deși FC Barcelona are probleme financiare, catalanii au mizat pe dorința lui Messi de a se întoarce „acasă”. În timp ce Al-Hilal a încercat să-l atragă cu un salariu monstruos, de 400 de milioane de euro pe sezon.

Însă, se pare că Leo Messi a fost convins de propunerea lui Inter Miami, care îi oferă, potrivit sport.es, un contract pe patru ani, cu un salariu de 50 de milioane de euro pe sezon. Ba mai mult, fostul mare fotbalist ar vrea să-l aducă antrenor pe Gerardo Martino, pentru a-l ajuta pe Messi să se acomodeze mai ușor.

Gerardo Martino l-a mai antrenat pe Leo Messi, la FC Barcelona, în sezonul 2013-2014, dar și la naționala Argentinei, timp de doi ani, între 2014 și 2016.

Ce spunea Xavi despre o posibilă revenire a lui Leo Messi la FC Barcelona

În ciuda problemelor financiare cu care se confruntă FC Barcelona, Xavi declara, zilele trecute, faptul că totul depinde de Leo Messi, dacă dorește să revină la formația de pe „Camp Nou”.

„Depinde de Leo Messi, dacă vrea să vină la Barca, vom face totul pentru ca el să vină.

Cred că condițiile sunt potrivite, la nivel de fotbal cred că ne-ar putea ajuta foarte mult, nu există nicio îndoială. Apoi mai sunt și alte situații, personale și economice.

Nici la nivel instituțional nu există vreo îndoială (n.r. despre dorința de a-l readuce pe Messi la Barcelona) și chiar ne-ar ajuta financiar. Mulți oameni își doresc ca Leo Messi să revină și să-i cânte numele, acum depinde de el, aș spune că este 99%”, a spus Xavi, zilele trecute.

Urmăriți Playsport.ro și pe