Primele reacții oficiale ale noilor șefi de la Dinamo! Când iese clubul din insolvență și de câți bani are nevoie

Alex Matei 06.03.2023, 13:39
Primele reacții oficiale ale noilor șefi de la Dinamo! Când iese clubul din insolvență și de câți bani are nevoie

Noua conducere din Ștefan cel Mare a vorbit în premieră despre planurile de viitor pentru Dinamo.

Eugen Voicu, Andrei Nicolescu, Vlad Iacob și Răzvan Zăvăleanu au detaliat situația actuală, precum și principiile în baza cărora va funcționa clubul de acum înainte. La Dinamo sunt așteptați și alți acționari, a anunțat Eugen Voicu. Răzvan Zăvăleanu a dat și termenul pentru ieșirea societății din insolvență. În 3 ani își propune clubul să fie sănătos financiar. Suma de care e nevoie pentru rezolvarea situației actuale: 12 milioane de euro.

Cele mai importante declarații din cadrul conferinței de presă organizate de Dinamo

Eugen Voicu: „Lista acționarilor se va mări. Pentru suporteri am decis să mă alătur acestui proiect. Vreau să pun accentul pe fanii care sunt alături de echipă. Noi vrem să schimbăm puțin abordarea pe care o vedeți în mod obișnuit în administrarea cluburilor de fotbal din România, să gestionăm acest club cu un grup de antreprenori, să nu existe un singur acționar”.

Eugen Voicu: „Suma de 12 milioane e necesară pentru a dezvolta sănătos clubul. Ne dorim chiar și în zona sportivă să progresăm pas cu pas, ne dorim să avem o tipologie pentru a dezvolta echipa de fotbal. Faptul că noi vom da două milioane de euro și aducem o vedetă nu înseamnă că ne rezolva problema”.

Eugen Voicu: „Nu domnul Badea ne-a convins să venim aici, îl respect pentru suportul oferit în comunicarea cu domnul Șerdean. Acesta a fost rolul domnului Badea”.

Eugen Voicu: „Am ajuns întâmplător aici. Un grup de investitori care avea în plan să salveze Dinamo m-a rugat pe mine să iau inițiativa și să fac acest efort”.

Eugen Voicu: „În cât timp putem scoate Dinamo din insolvență? Nu pot să răspund exact, se poate întâmpla în câteva luni sau într-o perioadă mai lungă”.

Eugen Voicu: „Majorarea de capital social e soluția pe care o aplicăm, împrumuturile vor fi convertibile în acțiuni”.

Eugen Voicu: „DDB e un partener pe care ni-l dorim alături de noi. Și CS Dinamo e un partener alături de care vrem să lucrăm”.

Andrei Nicolescu: „Începând de azi, oficial, voi forma o echipă cu Vlad să încercăm să readucem Dinamo unde îi e locul. Vă garantez că va fi o călătorie foarte interesantă”.

Andrei Nicolescu: „Cel mai important element este coeziunea echipei. Din toate discuțiile pe care le-am avut, suntem o echipe cu coeziune, toți cei 4 de la masă am înțeles proiectul și unde trebuie să meargă Dinamo”.

Răzvan Zăvăleanu: „Sper ca oamenii de lângă mine să aibă și voință, și putință. Planurile pe care ei ni le-au împărtășit arată bine. De azi, ar trebui să înceapă un nou capitol, sper ca Dinamo să fie acolo unde a fost”.

Răzvan Zăvăleanu: „În maxim 3 ani ar trebui să ieșim din insolvență!”

Urmăriți Playsport.ro și pe