Talpan a aflat de la PlaySport că ICCJ a amânat din nou cazul pronunțarea pe palmaresul Stelei. „Bun, și eu ce să spun acum?” EXCLUSIV

Iosif Pintilie 16.03.2023, 16:13
Talpan a aflat de la PlaySport că ICCJ a amânat din nou cazul pronunțarea pe palmaresul Stelei. „Bun, și eu ce să spun acum?” EXCLUSIV

ÎCCJ a decis să amâne din nou pronunțarea deciziei în dosarul privind palmaresul Stelei. Sentința finală va fi dată de Înalta Curte pe data de 28 martie.

Imediat după ce s-a făcut publică decizia ÎCCJ, PlaySport a luat legătura cu reprezentatul celor de la CSA Steaua, juristul Florin Talpan.

Acesta nu a fost prezent în sala de judecată și a aflat chiar de la reporterul PlaySport ce s-a întâmplat în sala de judecată.

”A fost pronunțarea făcută? Ce să spun eu acum?! Stați așa, stați. Sun eu înapoi!”, a spus Talpan, înainte să închidă telefonul.

Talpan și-a revenit: e sigur de victorie

După ce a făcut verificări, juristul a revenit cu un mesaj scris.

„Tensiunea și stresul la care sunt supus sunt la cote maxime, dar am speranța că voi câștiga. Spun acest lucru deoarece am o experiență pe instanță de peste 20 de ani. Motivele de recurs formulate de FCSB și intervenienți sunt formale, nu sunt reale motive de casare care să se încadreze în cele expres prevazute în dispozitiile art. 488 cod procedură civilă.

Din contră, adversarii mei invocă motive deja cercetate de instanța la judecarea pe fond și în apel, care nu mai pot fi rejudecate în recurs. Am facut tot ce este omeneste posibil, din punct de vedere legal, ca să câștig acest dosar. Prin toate probele depuse si prin toate apărările formulate în decursul celor cinci ani de cand a început judecarea cauzei, am demonstrat că palmaresul ne aparține”, a transmis Talpan pentru PlaySport.

Toate amânuntele din războiul pe palmaresul Stelei sunt AICI.

Urmăriți Playsport.ro și pe