Tragedie în familia Halep. Simona, devastată: „Papule, să ai grijă de ea!”

Alex Matei 22.03.2023, 13:13
Tragedie în familia Halep. Simona, devastată: „Papule, să ai grijă de ea!”

Bunica Simonei Halep a murit astăzi. Marea campioană de tenis trece prin momente groaznice, după ce una din cele mai dragi ființe din viața ei a trecut în neființă. Fostul lider mondial a făcut tristul anunț pe rețelele de socializare.

Familia Halep este devastată. Bunica Simonei a decedat

Mesajul sfâșietor a întristat toții fanii campioanei. Aceasta a anunțat crunta pierdere pe rețelele de socializare, unde a și postat o fotografie alături de cei doi bunici. Din păcate, niciunul dintre ei nu mai este în viață. Pentru Simona Halep, cunoscută pentru relația strânsă pe care o are cu familia, acest eveniment nefericit reprezintă o adevărată lovitură.

Maia ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viața veșnică. Papule, ai grijă de ea, este mesajul cu care Simona și-a omagiat bunica.

Bunica sportivei a decedat la vârsta de 93 de ani. Familia a fost discretă și înmormântarea a avut loc în cursul zilei de miercuri. Simona a rămas doar cu o bunică, cea din partea mamei.

Cum i-a „interzis” Simonei să se mărite cu un român

Ca orice machidoni care se respectă, nici familia Simonei Halep nu accepta ca sportiva să se mărite cu un bărbat de altă etnie. Chiar dacă acest lucru este permis, bunica Simonei explica în urmă cu câțiva ani că tenismena va respecta tradiția.

Lasă că are ea timp să se mărite. Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa. Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român. Mi-a zis așa: ”Maie, nu dau tată de rușine” (n.r. nu-l fac de rușine pe tata). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam nu spuneam. E cipan de-al nostru, taică-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, declara în urmă cu câțiva ani bunica Simonei Halep.

Într-un final, Simona a respectat cutuma și s-a măritat cu Toni Iuruc, un om de afaceri cu care a avut o relație mai lungă. Din

Urmăriți Playsport.ro și pe