Bucurie de nedescris la FCSB, după victoria cu CFR: ”Acum 15 etape nu ne mai gândeam la titlu”

Iosif Pintilie 05.02.2023, 23:39
Bucurie de nedescris la FCSB, după victoria cu CFR: ”Acum 15 etape nu ne mai gândeam la titlu”

FCSB s-a impus în duelul cu CFR Cluj, scor 1-o, după o partidă de nivel mare disputată în Gruia. Singurul gol al partidei a fost marcat de Malcom Edjouma, în minutul 89.

Darius Olaru: ”Am meritat victoria”

Darius Olaru, mijlocașul de la FCSB, a spus că echipa lui a meritat victoria. De asemenea, el a spus că, dacă acum 15 etape nu se mai gândea nimeni la titlu, acum acesta a redevenit biectivul echipei. Și pe bună dreptate: în ultimele 15 meciuri, FCSB a adunat 12 victorii și trei egaluri, având un total de 36 de puncte. CFR, a doua echipă din clasamentul ultimelor 15 etape, a adunat doar 32 de puncte.

„Așa e fotbalul, de asta e frumos. Dacă etapa trecută am pierdut punctele, acum am reușit să le câștigăm. Cred că în prima repriză am avut niște situații bune de a marca. Ne bucurăm că am reușit să dăm lovitura pe final.

O victorie foarte frumoasă, cred că am meritat, asta ne dă moral pentru viitor. Acum 15 etape eram la 20 de puncte și nu ne mai gândeam la titlu. Ne apropiem pas cu pas și vedem la finalul sezonului unde o să ne clasăm”, a spus Darius Olaru.

Ștefan Târnovanu, felicitări pentru porterul advers

Colegul lui Olaru, Ștefan Târnovanu, a reușit să păstreze poarta intactă în acest meci. El a ținut să îl aprecieze și pe Simone Scuffet, porterul advers.

”Am reușit să ne apropiem, suntem o familie, am făcut un meci senzațional. Bucuria e cu atât mai mare, cu cât victoria a venit pe final. Am încercat să fiu cât mai concentrat pentru că știam că trebuie să nu luăm gol ca să câștigăm.

Îl felicit și pe Scuffet pentru că a scos câteva mingi foarte grele. E bucurie mare în vestiar. Candidați la titlu am fost în fiecare an, depinde doar de noi. Sperăm să menținem această linie bună și să luptăm până la final pentru campionat”, a declarat Târnovanu.

CFR Cluj – FCSB 0-1 (Edjouma 89), echipele de start:

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Yuri, Burcă, Camora – Boateng, Muhar, Cvek (Deac 46) – Petrila (Birligea 61), Janga (Yeboah 61), Krasniqi

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Cristea (Harut 84), Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Cordea, Compagno (Miculescu 66), Oct.Popescu (Omrani 90+3)

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj
Arbitru: Sebastian Colțescu / Asistenți: Daniel Mitruți și George Neacșu
Arbitru VAR: Sorin Costreie / Arbitru A. VAR: Mircea Orbuleț

Urmăriți Playsport.ro și pe