Budescu, distrus de Gigi Becali. Patronul FCSB s-a înfuriat și a anunțat despărțirea de mijlocaș

Moldoveanu Camelia / 08.11.2021, 14:44
Budescu, distrus de Gigi Becali. Patronul FCSB s-a înfuriat și a anunțat despărțirea de mijlocaș

Gigi Becali a uitat iar ce a promis și l-a desființat pe Constantin Budescu după meciul cu FC Voluntari, scor 0-0. Patronul FCSB este pregătit să facă schimbări radicale începând cu vara viitoare.

Constantin Budescu are zilele numărate. Gigi Becali l-a distrus în direct la TV

FCSB – FC Voluntari s-a terminat cu scorul de 0-0, rezultat care l-a nemulțumit extrem de tare pe Gigi Becali. În acest meci, Constantin Budescu a fost folosit pe postul de atacant central. Pentru fotbalistul revenit în vară la FCSB, această poziție este una incomodă, însă, tot s-a remarcat în comparație cu ceilalți coechipieri.

Gigi Becali a uitat că i-a promis lui Edi Iordănescu că nu o să mai comenteze evoluția echipei. Din păcate, a „călcat strâmb” de trei ori și acest lucru s-ar putea să-l facă pe tehnician să schimbe complet „foaia” cu patronul „roș-albaștrilor”. De această dată, Constantin Budescu a fost ținta patronului.

„Niciodată nu am avut așa echipă slabă ca acum. Nu mai iau nimic. Budescu o să plece la vară, vedem ce salarii mai scădem, bani ce luăm de pe Moruțan, să ne ajungă, să nu mai dau bani de la mine. Dacă așa trebuie să facem, vine, ia salariu, el comandă toate și nu răspunde nimic.

Ce să prelungesc, să dau 25.000 pe lună ca să ce? Nu e vorba de el, ci la modul general. Văd ce mai scădem, mă refer la cheltuieli, nu la el. Ce să fac cu el? Dacă facem concurs de extrerioare, îl iau primul și îi dau 100 000 pe lună. El nu vrea să facă fotbal, vrea recital de exterioare, ca să ce? Să te laude comentatorii la televizor: ‘Vai, ce exterior!’ Ce exterior?”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Florin Tănase a lăudat organizarea defensivă a celor de la Voluntari

El a spus că experiența foarte mare a adversarilor a făcut ca el și colegii săi să nu își creeze foarte mule ocazii de gol. De asemenea, golgheterul stagiunii trecute de Liga 1 nu s-a arătat îngrijorat de faptul că CFR Cluj s-a distanțat la 8 puncte în fruntea clasamentului.

Totodată, Tănase a explicat și cum se simte după perioada în care a lipsit de pe teren, dar și cu ce gânduri merge la echipa națională pentru meciurile cu Islanda și Liechtenstein.

A fost un meci dificil, din păcate nu am reușit să înscriem și să continuăm seria bună de victorii. Trebuie să muncim bine în aceste două săptămâni și după să începem să câștigăm din nou.

O echipă foarte experimentată, cu jucători buni. Au reușit să ne blocheze în prima repriză. Eu cred că am avut câteva situații în care dacă gestionam bine ultima pasă puteam să înscriem. Iar în a doua repriză nu ne-am creat ocazii. Nu am reușit să îi desfacem, deși am avut o circulație bună în prima repriză cu schimbări de direcție, dar nu am reușit să fim mai penetranți în ultimii 30 de metri.

Mă simt bine, e clar că nu sunt la 100%, dar mă simt din ce în ce mai bine și cu siguranță o să fiu mai bine pe viitor. Nu mă îngrijorează (distanța față de CFR) pentru că mai sunt destule etape până la intrarea în play-off. E bun și un punct, e bine că nu am pierdut și sper să nu pierdem curând. Sunt fericit că am fost chemat, mă duc acolo cu gânduri bune, să câștigăm ambele meciuri și să mergem la baraj”, a spus Tănase la finalul partidei de la Voluntari.