Budescu nu înțelege de ce Iordănescu îl ține rezervă: „Nu știu ce e cu mine, dar nu mă simt rău deloc!”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 01.10.2021, 23:50
Budescu nu înțelege de ce Iordănescu îl ține rezervă: „Nu știu ce e cu mine, dar nu mă simt rău deloc!”

Constantin Budescu a adus victoria celor de la FCSB în meciul cu Chindia Târgoviște din etapa cu numărul 11 din Liga 1. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 32 de ani a înscris singurul gol al meciului la ultima fază în urma unei lovituri de la 11 metri.

Constantin Budescu a spus că se află într-o formă fizică bună

Cu toate acestea, fotbalistul revenit în această vară la echipa roș-albastră nu a fost foarte fericit la interviul de după meci. Budescu a lăsat să se înțeleagă că puțin deranjat de faptul că nu este titularizat de Edi Iordănescu.

S-a vorbit în ultima perioadă despre faptul că el nu este pregătit 100% din punct de vedere fizic. Budescu a infirmat însă aceste discuții. El a spus că se simte foarte bine, dar decizia antrenorului este care contează în cele din urmă.

Nu știu ce e cu mine, dar nu ma simt rău deloc. Antrenorul decide dacă joc sau nu. Contează mult și echipele contra cărora jucăm”, a declarat Constantin Budescu la finalul meciului de la Ploiești.

Claudiu Keșeru a fost schimbat de Edi Iordănescu în minutul 70

De asemenea, și Claudiu Keșeru a manifestat după meci o ușoară stare de nemulțumire. Atacantul FCSB-ului a fost supărat pe ratările pe care le-a avut în timpul meciului.

De asemenea, internaționalul român a spus că a simțit în timpul jocului că va reuși în cele din urmă să marcheze. Nu a mai apucat întrucât Edi Iordănescu l-a schimbat în minutul 70 cu Valentin Gheorghe.

A fost acel moment al jocului, acel cartonaș roșu, care a schimbat perspectiva mentală a partidei. Am intrat foarte bine în meci, dar acel roșu ne-a făcut să fim suficienți, iar ei s-au montat mai mult și de acolo a venit acest meci greu. Ne-am creat ocazii, dar nu le-am fructificat. Dacă un șut în bară și unul respins de portar se numesc ratări… Am cadrat două din trei.

Bine că s-a terminat cum s-a terminat. Au făcut (n.r.- cei de la Chindia) un meci lăudabil din punct de vedere defensiv. Noi nu am reușit să găsim soluțiile optime pentru a sparge blocajul. Bravo lor! Nu vreau să comentez schimbarea. Probabil că va veni și antrenorul la interviu și-l veți întreba.

Cred că e cel mai important aport pe care pot să-l aduc echipei (n.r.- să marcheze). În seara asta nu am dat gol, dar simțeam că odată cu trecerea timpului voi reuși. E bine că am câștigat. Avem patru victorii consecutive, puțină liniște și ne apucăm de treabă. Mereu se comentează rezultatele noastre”, a spus și Keșeru la finalul partidei.