Budescu, scos la tablă de Mihai Stoica. Lecții tactice oferite de oficialul FCSB în direct

Giosanu Catinca / 21.11.2021, 09:37
Budescu, scos la tablă de Mihai Stoica. Lecții tactice oferite de oficialul FCSB în direct

Se pune tot mai multă presiune pe Constantin Budescu, mijlocașul în vârstă de 32 de ani al lui FCSB. Internaționalul a fost luat la fost de către Mihai Stoica în direct la tv.

MM Stoica, critici la adresa lui Constantin Budescu

Managerul general al vicecampioanei României a pus tunurile pe Constantin Budescu, fotbalistul de care Gigi Becali vrea să scape cât mai curând. Oficialul a vorbit despre prestațiile mijlocașului de 32 de ani și a explicat unde a greșit fotbalistul care ar fi trebuit să facă spectacol la FCSB. El a amintit de întâmplarea de la partida câștigată de FCSB cu Farul Constanța, când Budescu și-a chemat coechipierii în careul rivalilor pentru o lovitură liberă. În momentul în care roș-albaștrii nu i-au respectat indicațiile, Budescu și-a ieșit din fire și a început să înjure.

Să-i explic eu lui Budescu, că n-am ştiut de asta. Am ştiut doar de meciul cu Clinceni, când a executat un corner şi era să iasă un contraatac şi să facem 3-3 cu Clinceni, eram de tot râsul. Aici, Budescu nu are dreptate. Mingea trebuia ţinută, să nu riscăm să luăm gol”, a subliniat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Becali, dispus să plătească pentru a scăpa de mijlocaș

Patronul Gigi Becali avea mari așteptări de la Constantin Budescu în momentul în care acesta a revenit la FCSB. Jucătorul de națională l-a supărat însă pe latifundiar după evoluţia din meciul cu FC Voluntari, echipă care a reuşit să scoată un egal cu roş-albaştrii (scor 0-0). Omul de afaceri consideră că Budi a jucat „la mişto” pentru că a lovit mingea de multe ori cu exteriorul.

Budescu e prietenul meu. Deci aşa încep… Este prietenul meu. Asta nu înseamnă că vii la FCSB… atunci să facem concurs de exterioare şi să fie el primul. Nu merge aşa. Dacă se apucă să joace serios, bine. Dacă nu, la revedere.”, a declarat finanțatorul echipei roș-albastre.

Deși contractul lui Constantin Budescu, înregistrat la FRF, expiră în vara anului 2023, Gigi Becali susține că mijlocașul ofensiv mai are doar patru luni de contract.

Bă, nu-i problemă Budescu. Budescu mai are 4 luni de contract, îi dau băiatului banii, mă ţin de cuvânt şi cu asta basta.”, a mai spus Gigi Becali.