Budescu, sfat prețios pentru elevii din Ploiești: ”Să nu vă îngrășați ca mine”

George Drafta 28.03.2023, 00:03
Budescu, sfat prețios pentru elevii din Ploiești: ”Să nu vă îngrășați ca mine”

Budescu şi coechipierii săi de la Petrolul au fost înconjuraţi de copii cu ocazia unui eveniment la care vedetele Petrolului au participat.

Ei au împărţit micuţilor cu această ocazie şi invitaţii pentru meciul cu CS Mioveni, următoarea partidă de pe teren propriu a lupilor galbeni. Fiecare dintre fotbalişti a apucat să discute cu cei pentru pentru care galben-albaştrii sunt nişte idoli. Budescu a avut chiar şi un mesaj special pentru fanii cei mai mici ai Petrolului.

„Țineți-vă de sport că face bine la sănătate! Să nu vă îngrășați așa ca mine”, a glumit Budi. Mijlocaşul a făcut aluzie cu umor la comentariile fcăute la adresa sa în ultima vreme.

Imaginea jucătorului de 34 de ani de la finalul partidei contra Universităţii Craiova a fost intens dezbătută, mulţi considerând că acesta nu poate să ofere astfel exemplul unui fotbalist profesionist.

Alibec îl vrea coechipier oricum

Prieteni buni, Alibec şi Budescu au tot stat despărţiţi în ultimii ani. Dar cuplul se poate reface pe litoral, mai ales că vârful Farului încearcă să îi pună o vorbă bună fotbalistului Petrolului pentru a ajunge în lotul antrenat de Gică Hagi.

Budescu şi imaginile care au generat un scandal în media
Budescu şi imaginile care au generat un scandal în media

„A fost accidentat, probabil de aia are probleme acum cu greutatea. Dar talentul nu i-l ia nimeni și cred că joacă și la 100 de kilograme în Liga 1.

Vorbesc des cu el. Mi-a spus că ar dori să vină aici, o să încerc să îl propun, poate la anul îl găsim pe la Constanța”, a declarat fotbalistul liderului pentru Digi Sport.

Salvarea, obiectiv de etapă

Până să ajungă la „marinari”, Budescu trebuie să pună umărul la salvarea de la retrogradare a Petrolului. Ajuns la începutul acestui sezon la Petrolul, fotbalistul a şi fost multă vreme accidnetat. Astfel se explică faptl că el a bifat doar 14 dintre cele 31 de etape jucate până acum în Superligă.

Petrolul este nou-promovată în acest sezon de Superligă
Petrolul este nou-promovată în acest sezon de Superligă

Ultima a însemnat şi debutul în play-out pentru ploieşteni care s-au impus pe final de meci cu UTA, scor 1-0. Următorul joc pentru echipa lui Florin Pârvu va fi împotriva celor de la FC U Craiova, formaţie care se află în fruntrea ierarhiei din playout. petrolul îi urmează indeaproape pe olteni , la doar două puncte.

Urmăriți Playsport.ro și pe