Budescu, ”vrăjitor” printre arabi. Cum i-a impresionat la ultimul meci, la care a fost declarat cel mai bun de pe teren VIDEO

Giosanu Catinca / 13.03.2021, 11:43
Budescu, ”vrăjitor” printre arabi. Cum i-a impresionat la ultimul meci, la care a fost declarat cel mai bun de pe teren VIDEO

”Magicianul” Budescu face din nou furori printre arabi. Omul pe care Gigi Becali speră să îl readucă la FCSB și-a impresionat șefii la ultimul meci, la care a fost declarat cel mai bun de pe teren. Ce a putut să facă internaționalul?

Budescu, ”vrăjitor” printre arabi

Constantin Budescu a fost integralist în al patrulea meci disputat la echipa saudită de la transferul din Liga 1.

La derby-ul cu Al-Ettifaq, scor 1-1, fotbalistul în vârstă de 32 de ani a dat două assisturi minunate într-un minut, apoi s-a luat cu mâinile de cap.

Budescu a avut 57 de atingeri și 61% acuratețea paselor. A creat două faze geniale, dar colegii lui n-au reușit să marcheze. Fostul mijlocaș al Astrei s-a enervat la culme din cauză că ai săi colegi nu au fost în stare să profite de pasele sale pentru a înscrie. Ambele sale pase s-au terminat cu ratări din poziție 1 contra 1 cu portarul de la echipa adversă.

Cu toate acestea, echipa lui Budescu a fost cea care a deschis scorul, încă din minutul 8. Oaspeții au reușit să marcheze și ei la doar un minut de la revenirea de la cabine.

Cum i-a impresionat la ultimul meci, la care a fost declarat cel mai bun de pe teren

De asemenea, Constantin Budescu a mai reușit trei driblinguri și a câștigat trei dueluri. Astfel, el a devenit vedeta lui Damac.

În momentul de față, Damac se află pe locul 15, penultimul din Arabia Saudită. Echipa lui Budescu are de recuperat șapte puncte față de primul loc care asigură salvarea de la retrogradare.

Mijlocașul transferat de la Astra mai are până în vara acestui an contract cu Damac. În scurt timp, el va încasa nu mai puțin de 600.000 de euro.

Cota actuală a lui Constantin Budescu este de 2.000.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Gigi Becali speră că Budescu va reveni la FCSB

Constantin Budescu este unul dintre preferații lui Gigi Becali, dar a ales să plece în această iarnă, când a fost dorit și de FCSB. Cu toate acestea, patronul roș-albaștrilor nu renunță!

Omul de afaceri a dezvăluit că îl aşteaptă pe Constantin Budescu la FSCB când contractul său cu Damac, din Arabia Suadită, va expira.

Cu Budescu nu am mai vorbit (n.r. – după ce a plecat în Arabia Saudită). Am discutat atunci (n.r. – înainte de a semna) și am stabilit că îl aștept la noi, de la vară.

El mi-a zis că o să vină. I-am zis să se ducă să facă bani pe la arabi, iar apoi să vină. Sunt convins că o să fie la noi, pentru că Budescu vrea să joace din nou aici.”, a spus Becali, la Pro Sport.