Buhnici, inclusiv iubita lui Cristiano Ronaldo are vergeturi! Dar rămâne un model pentru femei. Galerie FOTO

Gheorghiu Dan 24.07.2022, 06:15

Până și Georgina Rodriguez, soția lui Cristiano Ronaldo, s-ar putea simți vizată de declarațiile făcute recent de George Buhnici, cu care acesta a scandalizat întreaga Românie și care au făcut ca CNA și CNCD să se autosesizeze. Vloggerul le-a declarat război, metaforic vorbind, femeilor cu celulită și vergeturi care se afișează la malul Mării Negre.

Soția lui Cristiano Ronaldo, mai sexy ca niciodată pe Instagram

La câteva zile de la mega-scandalul produs în țara noastră, soția lui Cristiano Ronaldo s-a lăsat filmată într-o postură extrem de provocatoare și s-a putut observa că inclusiv ea, care este considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei din lume în acest moment, prezintă astfel de urme pe corp, cel mai probabil, provocate în urma sarcinii recente.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina Rodriguez a născut recent doi gemeni, dar, din păcate, unul dintre ei nu a supraviețuit. Cristiano Ronaldo a făcut anunțul tragic în luna aprilie, prin intermediul Instagram.

Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire. Dorim să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru toată îngrijirea și sprijinul lor de specialitate. Suntem cu toții devastați de această pierdere și vă rugăm să ne păstrați intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, a scris atunci starul portughez al lui Manchester United.

Ce a spus George Buhnici

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici.

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze. Dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, au fost declarațiile care au generat acest scandal monstru în spațiul public românesc.

George Buhnici nu e la prima abatere. „Poate îl trimitem la pensie pe generalul ăla prăfuit”

Urmăriți Playsport.ro și pe