Burcă are planuri mari la Dinamo: ”Vreau să manageriez mai multe departamente”. Exclusiv -poza pe mega

Iosif Pintilie 09.06.2023, 10:47
Burcă are planuri mari la Dinamo: ”Vreau să manageriez mai multe departamente”. Exclusiv  -poza pe mega

La Dinamo a revenit speranța, după promovarea în prima divizie. Fanii ”câinilor” vor ca formația să redevină o forță în prima divizie.

Burcă are planuri mari la Dinamo

Ovidiu Burcă este în asentimentul fanilor și anunță că are un plan pentru a reorganiza clubul bucureștean. El spune că are nevoie de încă doi oameni în staff.

Burcă vrea ca Dinamo să fie un club organizat, astfel că vrea ca el să devină un manager care să coordoneze mai multe departamente ale clubului.

”Am un staff extraordinar de bun, au idei foarte multe şi m-au ajutat. Pentru că trecem la un nivel superior este nevoie să ne întărim şi la acest nivel, căutăm încă un preparator fizic, poate şi un kinetoterapeut.

Încercăm să ne consolidăm în toate departamentele, o echipă poate funcţiona foarte bine doar cu o echipă de profesionişti în spate. Îmi doresc să fiu un om care manageriază mai multe departamente.

În ceea ce priveşte abordarea de pregătire fizică nu se va schimba nimic. Vom merge pe acelaşi mod de lucru, totul integrat. Trebuie şi în partea de sală şi de forţă.

Intensitatea jocului este mai mare la Liga 1, chiar dacă se aleargă mai mult la Liga 2, sunt mai multe contacte fizice, dar odată cu aducerea unor jucători de calitate se schimbă dinamica din interiorul echipei.”, a spus Burcă, într-o intervenție în direct găzduită de emisiunea Dinamo 7/9, de la Playsport.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe