Burleanu, emoții maxime în finalul meciului. Cum a trăit șeful FRF victoria cu Belarus și ce a făcut conducerea federației imediat după joc. Video Exclusiv

Emanuel Roșu 29.03.2023, 20:35
Burleanu, emoții maxime în finalul meciului. Cum a trăit șeful FRF victoria cu Belarus și ce a făcut conducerea federației imediat după joc. Video Exclusiv

Golul marcat de Belarus în minutul 86 al partidei cu România a tensionat finalul unui joc controlat cu autoritate de tricolori. În loja FRF, secvențele de final s-au trăit la intensitate maximă.

Președintele Burleanu a văzut România – Belarus alături de colaboratorii săi din FRF și de câțiva apropiați. Oficialul a simțit ca un suporter minutele care au dat verdictul la prima victorie obținute „acasă” de națională în drumul spre Euro 2024. Burleanu a tresărit în scaun la o minge care putea aduce încă un gol pentru România, apoi s-a descătușat printr-un gest scurt imediat după ultimul fluier.

Unul dintre primii care l-au îmbrățișat la finalul meciului a fost Anghel Iordănescu, urmat, rând pe rând, de membrii conducerii FRF. Burleanu a rămas pe locul său și a trecut imediat cu ochii în smartphone, unde a așteptat finalul de la Kosovo – Andorra. Egalul-șoc de la Priștina a fost și el sărbătorit cu strângeri de mână și zâmbete în loja federației.

România, maximum de puncte după două meciuri

Naționala lui Iordănescu a început perfect campania pentru Euro 2024, cu 6 puncte căștigate din 6 posibile. România are deja 4 puncte avans față de locul 3, ocupat de Kosovo. Israel, echipa de care ne temeam după tragerea la sorți, a câștigat doar un punct din dubla cu Elveția și Kosovo și e penultima în grupă. Primele două clasate obțin calificarea directă la turneul final din Germania.

Cum arată acum clasamentul

Clasamentul Grupei I a calificărilor europene

Următoarele 5 meciuri pentru România

Următoarele meciuri ale României în preliminariile Euro 2024.

Urmăriți Playsport.ro și pe