Ca în România. Hansi Flick și-a certat jucătorii după șocul cu Japonia de la Cupa Mondială

Gabriel-Alexandru Ioniță 23.11.2022, 21:07
Ca în România. Hansi Flick și-a certat jucătorii după șocul cu Japonia de la Cupa Mondială

Hansi Flick a dat vina în mare parte pe jucătorii săi după înfrângerea surprinzătoare cu Japonia, din grupa E de la Cupa Mondială. Selecționerul naționalei Germaniei a apreciat la finalul partiei că eșecul a venit în principal din cauza erorilor individuale comise de „elevii” săi.

Hansi Flick, supărat pe jucătorii săi după eșecul surprinzător cu Japonia, de la Cupa Mondială

Flick a mers chiar și mai departe și a dat și nume în argumentația sa. Niklas Sule a fost luat în colimator pentru modul în care a gestionat anumite faze în timpul acestui joc.

„În prima repriză am ratat multe ocazii. Japonia ne-a învins din punct de vedere al eficienței și, prin urmare, a marcat un gol mai mult decât noi. Greșelile individuale pe care le-am făcut nu trebuiau să se întâmple. Știam că Japonia e rapidă în tranziție și ne-au pedepsit.

Niklas Sule trebuia pur și simplu să fie mai atent. Și-a ținut în teren adversarul, s-a retras doi sau trei pași prea mult. Acestea sunt greșeli individuale pentru care a trebuit să plătim astăzi.

Am vrut să aducem energie proaspătă. Acestea sunt greșeli individuale pe care nu ar trebui să le facem, dar am făcut-o. ei. De aceea am pierdut! Trebuie să privim înainte. Mai sunt șase puncte de jucat. Vrem să le obținem pe toate și pentru asta ne vom antrena!”, a spus Hansi Flick după meciul cu Japonia, citat de cei de la Das Erste.

Care au fost concluziile lui Takayuki Seto după acest rezultat formidabil obținut de naționala țării sale

Este o bucurie foarte mare și așteptăm să vină una și mai mare, să ne calificăm din grupă. Da! E posibil! Individual nu avem nicio șansă, însă colectiv suntem o forță, facem diferența. Secretul nostru? Multă muncă, suspin și nu renunțăm niciodată, asta s-a văzut și azi, am fost conduși și am revenit, am crezut și e fantastic! Am văzut meciul cu colegii mei de la Petrolul, la un restaurant, am avut un amical și ne-am oprit să vedem partida.

M-au felicitat! Este o victorie mare pentru noi, Germania este, a fost și o să fie o putere în fotbal, însă noi am crescut. Sunt mulți jucători care joacă în Europa și asta se vede. Am crezut că putem să batem Germania. Important este, acum, să trecem de Costa Rica și să mergem mai departe”, a spus fotbalistul japonez de la Petrolul Ploiești, la scurt timp după încheierea meciului, în exclusivitate pentru PlaySport.