Cadiz i-a decis soarta lui Florin Andone! Vestea primită de atacantul român

Robert Zanfir / 05.12.2021, 22:07
Cadiz i-a decis soarta lui Florin Andone! Vestea primită de atacantul român

Aventura lui Florin Andone la Cadiz va fi mult mai scurtă decât s-ar fi așteptat atacantul. Spaniolii anunță că antrenorul i-a găsit înlocuitor, iar românul va pleca în această iarnă.

Florin Andone nu s-a readaptat în La Liga, acolo unde, culmea!, a făcut pasul spre fotbalul mare. Împrumutat pentru un an de la Brighton, atacantul naționalei nu s-a integrat în sistemul lui Alvaro Cervera, iar Cazid a decis să pună capăt mai repede contractului.

Cadiz i-a decis soarta lui Florin Andone! Vestea primită de atacantul român

Florin Andone nu își revine din coșmarul declanșat după împrumutul la Galatasaray. Atacantul naționalei a avut parte, în urmă cu doi ani, de două accidentări groaznice, iar turcii l-au redirecționat spre clubul-mamă. Totul, deși Fatih Terim a fost impresionat de calitățile atacantului născut la Botoșani.

Presa din Spania anunță că cei de la Cadiz i-au hotărât soarta atacantului. Conform elgoldigital, antrenorul Alvaro Cervera i-a găsit înlocuitor: Manu Vallejo de la Valencia.

Coșmarul lui Florin Andone

Declinul atacantului a început după împrumutul la Galatasaray. Deși a avut un start promițător, românul s-a accidentat grav pe 9 noiembrie 2019, cu Gaziantep. Leziune a ligamentului la genunchiul drept.

Revenit în martie 2020, după aproape 4 luni de pauză, se reaccidentează grav pe 14 iunie 2020. Aceleași probleme cu ligamentele genunchiului. Brighton a decis să îl împrumute încă o dată, iar atacantul spera, la începutul acestui sezon, la o revenire la cel mai înalt nivel.

Îți spun sincer, tot ce îmi pot dori acum este un an fără accidentări. Asta îmi doresc după tot ce am parcurs în ultima vreme. Iar dacă sunt sănătos, fie că rămân, fie că plec, indiferent de campionat, sigur o să pun în joc aceeași pasiune pe care am avut-o mereu.

Sunt încă tânăr și recunosc faptul că nu m-am gândit la perspectiva asta, de a juca în România. Pentru că nu mă gândesc la anii de final, pe de o parte. Iar pe de altă parte pentru că în mod clar, sezoanele următoare, vreau să rămân în campionatele tari din Europa. Pe moment nu se pune problema. În viitorul îndepărtat, nu știu ce se poate întâmpla…
Florin Andone, într-un interviu exclusiv pentru Playsport.

Andone nu a jucat mai deloc la Cadiz. A intrat în dizgrația actualului antrenor după ce a petrecut într-un night club, după un eșec al echipei.

În ultimele patru meciuri ale ibericilor, românul s-a aflat pe banca de rezerve, fără a fi însă utilizat.

Cu 12 puncte din 16 meciuri, Cadiz este pe antepenultimul loc în La Liga.