Cadoul primit de Anamaria Prodan de la Adrian Thiess: ”Este o mare onoare”. Cine sunt campionii mondiali care vin în România. Exclusiv

Iosif Pintilie 06.06.2023, 09:55
Cadoul primit de Anamaria Prodan de la Adrian Thiess: ”Este o mare onoare”. Cine sunt campionii mondiali care vin în România. Exclusiv

Anamaria Prodan e președinta de onoare a Federației de Snooker. Prietenul milionar Thiess i-a făcut un „cadou” de milioane: un turneu tare cu nume uriașe ale sportului.

Cadoul primit de Anamaria Prodan

Adrian Thiess, omul care a adus FC Barcelona, Dortmund sau Fiorentina în România, dar și turnee demonstrative de snooker cu cei mai mari jucători din circuit, dă o nouă lovitură de imagine.

Luca Brecel și Jimmy White vor fi față în față pe 9 iunie, la Circul Metropolitan București. O zi mai târziu, în Grădina Da Pino din Cluj, cei doi vor avea o nouă confruntare demonstrativă.

”E o surpriză minunată din partea partenerului meu, Adrian Thiess. Îi mulțumesc din suflet. Pentru snookerul românesc este o mare onoare. Adrian are o relație specială cu cei mari campioni ai snookerului. Îi mulțumesc din partea mea, din partea Federației de Snooker și din partea tuturor românilor. Sunt încântată”, a spus Anamaria Prodan pentru PlaySport.

Anamaria Prodan a devenit Președintele Onorific al Federației Române de Snooker, funcție ocupată în trecut de Prințului Sturza, ori de generalul Stănculescu.

Luca Brecel și Jimmy White vor ajunge în România pe 8 iunie, urmând să plece din țară pe 11 iunie.

Luca Brecel, belgian, de 28 de ani, este omul care a oprit supremația britanică din snooker. El a început să joace snooker încă de la nouă ani.

Jimmy White, de 61 de ani, joacă snooker de la 8 ani, fiind campion mondial la seniori, adică la categoria sportivilor de peste 40 de ani. Are patru victorii în cele șase finale mondiale jucate.

Urmăriți Playsport.ro și pe