Reacția clujenilor la golul din ofsaid marcat de FC Voluntari cu FCSB. „Așa sunt instrucțiunile actuale”

Moldoveanu Camelia / 15.05.2022, 09:37
Reacția clujenilor la golul din ofsaid marcat de FC Voluntari cu FCSB. „Așa sunt instrucțiunile actuale”

După ce FCSB a remizat cu FC Voluntari (scor 2-2) și a dat astfel posibilitatea celor de la CFR Cluj să câștige titlul printr-o victorie cu CS U Craiova, Cristi Balaj a reacționat. Președintele ardelenilor i-a ironizat pe adversari și a analizat golul din ofsaid marcat de FC Voluntari

Ironii la adresa celor de la FCSB venite de la conducerea CFR Cluj

Gigi Becali așteaptă meciul dintre CFR Cluj și CS U Craiova, confruntare care are loc duminică de la ora 21:30, pentru a afla dacă FCSB mai are o ultimă șansă la titlu. În cazul în care oltenii înving, elevii lui Toni Petrea o să aibă o ultimă șansă în aceste sezon să câștige titlul, în confruntarea directă cu CFR Cluj. În caz contrar, ardelenii o să câștige cel de-al cincilea titlu consecutiv cu o etapă înaintea finalului campionatului.

Cristi Balaj, președintele dintele CRF Cluj, nu s-a ferit să-și ironizeze adversarii în plină suferință:

„Nu ne-am așteptat ca FCSB să facă atât de multe puncte și să facă atât de multă presiune în acest campionat. Motivele sunt multiple. Dar noi suntem echipa de pe primul loc, am fost o perioadă lungă pe primul loc, nu e o surpriză să rămânem pe primul loc la finalul etapelor.

Cei de la FCSB au vorbit și s-au preocupat mult prea mult de ultima etapă. Fotbalul i-a pedepsit. Voluntari a demonstrat că și-a apărat corect șansele și merită felicitați”.

Balaj a comentat și golul din ofsaid marcat de Voluntari și lasă să se înțeleagă că arbitrul asistent nu a greșit: „Din păcate, nu avem VAR. Dar vă spun că instrucțiunile actuale sunt să se dea credit atacului, când e o fază atât de strânsă”, a declarat Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, la Prima Sport, imediat după ce FCSB a remizat cu FC Voluntari, scor 2-2.

Prima reacție a lui Mihai Stoica, după remiza dureroasă

Imediat după meci, Mihai Stoica a recunoscut că arbitrajul lui Horațiu Feșnic a fost unul fără cusur. Totuși, managerul FCSB l-a arătat cu degetul pe arbitrul asistent Valentin Avram.

Horaţiu Feşnic impecabil, Valentin Avram – pe care l-am apreciat mereu – le-a oferit o şansă nesperată celor de la CFR. Cu VAR rămânea 2-1”, a scris Stoica pe Facebook.

Înaintea partidei, Mihai Stoica a avertizat că Horațiu Feșnic nu este într-o formă bună și că acesta a greșit foarte mult.

„Eu îmi doresc să arbitreze corect și foarte bine, dar acum nu e într-o formă extraordinară. Ieri a făcut o greșeală foarte mare, a spus Mihai Stoica înaintea partidei.