Campioana Europei continuă petrecerea în Spania. Real Madrid, tur de forță în capitală

Radu Bordei 29.05.2022, 21:42
Campioana Europei continuă petrecerea în Spania. Real Madrid, tur de forță în capitală

Real Madrid petrece! Campioana Europei și a Spaniei încheie un sezon perfect cu o sărbătoare pe cinste. Galacticii s-au deplasat în centrul Madridului. Aici „galacticii” prezintă fanilor trofeul Ligii Campionilor, al 14-lea din istoria clubului, record absolut în Europa.

Madridul este în stradă. Real Madrid prezintă fanilor trofeul Ligii Campionilor

Update: Moment emoționant, încununarea serii. La ultima acțiune, ca jucător al Realului. Marcelo pune steagul și fularul în jurul gâtului zeiței, în celebra piață Cibeles. Este cel mai frumos mod prin care brazilianul și-a luat la revedere de la fanii madrileni

Real Madrid Team celebrate win La Liga with fans at Cibeles Fountain in Madrid 30. april 2022 Marcelo Vieira Cordon Press *** Real Madrid Team celebrate win La Liga with fans at Cibeles Fountain in Madrid 30 april 2022 Marcelo Vieira Cordon Press PUBLICATIONxNOTxINxFRAxESPxITA

Update: Eden Hazard este unul din puținele dezamăgiri ale Madridului, în acest sezon. Cu toate acestea, belgianul le-a transmis fanilor că sezonul viitor își va demonstra, cu adevărat, valoarea.

 

Update: Campionii Europei au ajuns în Cibeles, unde o mare de fani le scandează numele. Cel mai apreciat este „Regele” Karim. „Balonul de Aur, ești Balonul de Aur” se strigă din mulțime. Rând pe rând, fotbaliștii madrileni iau cuvântul în uralele suporterilor. Carlo Ancelotti este cel mai aplaudat, lefgendarul antrenor, singurul antrenor care câștigă de 4 ori Liga Campionilor.

Update: Primarul Madridului, Jose Luis Martinez-Almeida i-a primit pe campionii Europei. Acesta și-a amintit de prima sa întâlnire cu Carlo Ancelotti. Edilul și-a amintit că i-ar fi transmis italianului că el ține cu Atletico. „Asta nu se poate, ori primarul schimbă echipa, ori Madridul schimbă echipa, ar fi glumit Ancelotti

Update: Fede Valverde promite fanilor că vor mai urma și alte trofee. „Va urma” anunță uruguayanul

Update: Marcelo a prezentat trofeul suporterilor. Aceștia îi cântă „Cum să nu te iubim”. Brazilianul nu va mai rămâne la echipă, dar a devenit o legendă a clubului.

Update: Promisiunea lui Florentino Perez pentru fani.

„Am făcut istorie, am luat al 35-lea titlu și al 14-lea trofeu al Ligii Campionilor. Legenda acestui club a crescut, am bătut 4 din cele mai bune echipe din lume. Acest club nu are un proprietar, aparține fanilor. Astăzi, toți suntem fericiți, să câștigi de 5 ori Liga Campionilor, în 8 ani, nu e ceva simplu. Madrid este etern. Și acum, luptăm pentru 15 (al 15-lea trofeu de Liga Campionilor)


Autobuzul care îi transportă pe cei de la Real Madrid a pornit aproape de Puerta del Sol, unde deja erau așteptați de mii de fani. De acolo, a urmat drumul către Plaza Cibeles, locul tradițional unde sărbătoresc galacticii. Acolo au fost așteptați de o mare de suporteri, în extaz după ce trupa lui Carlo Ancelotti a cucerit pentru a 14-a oară trofeul.

Real Madrid, câștig de peste 115 milioane de euro din prezența în Liga Campionilor

Banii la bani trag, ar putea spune cu siguranță galacticii lui Carlo Ancelotti. Real Madrid are cu ce să se mândrească după prezența din acest sezon de Liga Campionilor. Și-a trecut în conturi 119,8 milioane de euro. În plus, spaniolii vor câștiga 16,8 milioane de euro din drepturile de televizare. Mai mult, Real Madrid va mai primi alte 3,5 milioane de euro pentru prezența în Supecupa Europei. Și un mizilic de 1 milion de euro pentru victoria în meciul cu Eintracht Frankfurt.

Totuși, galacticii vor avea și „pierderi”. 3,7 milioane vor fi reținute de UEFA drept taxă din cauza pierderilor provocate de pandemie. Iată de unde vin banii câștigați de Real Madrid în sezonul 2021-2022 al Ligii Campionilor.

Participarea în faza grupelor (15,6 milioane de euro), câștigarea a 5 meciuri în grupe (15 milioane de euro), calificarea în optimi (9,6 milioane de euro), calificarea în sferturi (10,6 milioane de euro), accederea în semifinale (12,5 milioane de euro), calificarea în finală (15,5 milioane de euro), cucerirea trofeului (4,5 milioane de euro), plus ocuparea primului loc în clasamentul istoric al UEFA – în ultimii 10 ani (36,4 milioane de euro).

Urmăriți Playsport.ro și pe