Campion cu CFR Cluj, Edi Iordănescu a decis unde va antrena în sezonul viitor: „E stabilit, în 2-3 zile semnează!”

Catinca Giosanu 22.05.2021, 15:36
Campion cu CFR Cluj, Edi Iordănescu a decis unde va antrena în sezonul viitor: „E stabilit, în 2-3 zile semnează!”

Edi Iordănescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a devenit în premieră campion al României, după meciul de la Botoșani, iar acum a decis unde va antrena în sezonul viitor. Anunțul făcut de Marius Bilaşco i-a luat pe toți prin surprindere. Ce a putut să spună oficialul grupării din Gruia?

Campion cu CFR Cluj, Edi Iordănescu a decis unde va antrena în sezonul viitor

Invitat în studioul Telekom Sport, Marius Bilaşco a făcut noi dezvăluiri cu privire la situaţia lui Edward Iordănescu. Oficialul CFR-ului a discutat și despre câştigarea celui de al patrulea titlu consecutiv cu CFR Cluj.

CFR Cluj a reuşit o performanţă extraordinară în momentul în care a ridicat cel de al patrulea titlu consecutiv al echipei. Dan Petrescu a creat un lot puternic şi a dezvoltat o apărare senzațională, iar când acesta a părăsit clubul, Edi Iordănescu a reuşit să îl înlocuiască, mai mult sau mai puţin eficient.

Mă uitam şi eu pe canalele de sport. Cred că s-a discutat prea puţin de al patrulea titlu, mai mult de viitorul antrenor al FCSB-ului. Ar trebui discutat mai mult despre baieţii ăştia. Pe mine nu mă macină. Ne-am văzut de treaba noastră. Ne interesează de ograda noastră. Am pierdut nişte jucători importanţi în vară, cu asta trebuie să începem. Au fost înlocuiţi cu jucători valoroși. Dar au apărut probleme, au apărut accidentări, Covid. A fost sezonul în care am pierdut meciuri acasă. Era ceva neobişnuit, pierdeam greu în anterioarele trei stagiuni. A fost un moment greu, faptul că am schimbat antrenorul. Edi a gestionat acest moment bine, în final. A fost o mare frustrare să nu ajungem în primăvara europeană.”, a declarat Marius Bilaşco, pentru sursa anterior citată.

Marius Bilașco a anunțat schimbări importante la CFR Cluj în această vară
Marius Bilașco a anunțat schimbări importante la CFR Cluj în această vară

„E stabilit, în 2-3 zile semnează!”

Marius Bilaşco a adus în discuție și situaţia lui Iordănescu. Fostul fotbalist a declarat că, în câteva zile, omul care l-a înlocuit pe Dan Petrescu va semna un nou contract.

Lucrurile sunt clare. Există o relaţie destul de bună în ceea ce priveşte antrenorul şi conducerea, şi în speţă, Marin Copilu. Patronul nostru care, sa zic aşa, le dă încredere oamenilor pe care i-a pus să facă anumite lucruri. Lucrurile sunt stabile şi vor fi. Da, va continua. Eu cred că semnarea contractului e o chestiune care nu cred că e pe primul loc. Sunt alte lucruri mai importante. Se va întâmpla şi lucrul acesta. În două, trei zile.”, a adăugat Marius Bilaşco.

În încheiere, acesta a vorbit despre zvonurile conform cărora Adrian Mutu ar veni la CFR.

Au fost tot felul de zvonuri, care nu ştiu de unde au apărut. Ceea ce ţi-am spus eu acum e situaţia care există la nivel de club în acest moment.”, a concluzionat oficialul ardelenilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe