Campion mondial și vicecampion olimpic din România, mort în apartamentul său. Prima ipoteză: sinucidere

Giosanu Catinca 03.10.2022, 14:13
Campion mondial și vicecampion olimpic din România, mort în apartamentul său. Prima ipoteză: sinucidere

Un fost campion mondial al României la scrimă a fost găsit mort în locuința sa din Otopeni. Decesul a survenit în urma unei răni la cap suferită prin împușcare. Fostul sportiv era angajat al Jandarmeriei Române.

Florin Zalomir, găsit împușcat într-un apartament din Otopeni

Florin Zalomir, unul dintre cei mai buni scrimeri ai României din ultimul deceniu a fost găsit împușcat în cap. Descoperirea a fost făcută în această dimineață de către o femeie, care a sunat imediat la numărul de urgență 112.

La fața locului s-au deplasat organele de drept pentru a stabili cauzele producerii tragediei. Prima ipoteză luată în calcul este sinuciderea.

Bărbatul avea probleme grave

Autoritățile au emis un comunicat prin care au transmis că fostul campion mondial s-ar fi aflat de câteva săptămâni într-un program de consiliere la locul de muncă.

Bărbatul ar fi refuzat să se prezinte la ședințele de consiliere care ar fi trebuit să se țină în urma solicitărilorpsihologului unității la care lucra. Acest program este destinat jandarmilor care au diverse probleme personale care le-ar putea afecta desfășurarea activității.

Astăzi, 3 octombrie a.c., în jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv. A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență.

Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.”, se arată în comunicatul Poliției.

Zalomir era ofițer de Jandarmerie în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. El trecuse recent printr-un divorț. Cel mai probabil, fostul sportiv a căzut în depresie după ce s-a separat de femeia iubită. Nu ar fi singurul bărbat pentru care divorțul reprezintă un eveniment stresant.