Campionatul unde nu mai au voie fotbaliștii tatuați! Ministrul Sportului le-a transmis celor care au desene pe corp să le șteargă

Moldoveanu Camelia 30.12.2021, 13:18

Dacă ești tatuat nu poți fi fotbalist în acest campionat. Decizia statului face parte dintr-un întreg șir de măsuri menite să limiteze „tendințele vulgare” și să elimine bărbații „efeminați”. Sportivii sunt îndemnați să „șteargă” semnele de pe corp și să promoveze valorile „patriotice”.

Ai tatuaje? Nu joci fotbal!

După cazul lui Shuai Peng, jucătoarea de tenis dispărută după ce a mărturisit că a fost abuzată de un fost lider al Chinei, iar statul a refuzat să ofere detalii despre starea acesteia, acum liderii acestei țări au luat încă o decizie controversată și radicală. Mai exact conducătorii Chinei, țară despre care le place să spună că nu este una comunistă, a decis să impună mai multe reguli de „disciplină”.

Fotbaliștii tatuați au intrat în vizorul puterii comuniste. Mai exact, fotbaliștii echipei naționale nu au dreptul să aibă tatuaje deoarece se consideră a fi o „influență vulgară” pentru populație. China își dorește să elimine bărbații „efeminați” și cere ca tatuajele să fie „șterse”, potrivit informărilor oferite de Agerpres.

Totuși, dacă un fotbalist este valoros și are tatuaje, acesta este obligat să își acopere semnele de pe corp în timpul antrenamentelor și a competițiilor.

În caz de circumstanţe speciale, tatuajele vor trebui să fie acoperite”.

Dacă este să ne uităm la cei mai buni fotbaliști din lume, doar câțiva nu au tatuaje sau nu sunt la vedere. Cel mai cunoscut cunoscut fotbalist anti tatuaje este Cristiano Ronaldo. Acesta spune că nu vrea să-și „murdărească trupul” perfect.

Război total, în sportul mondial. Casa Albă anunță o măsură fără precedent, când vine vorba de Olimpiada de iarnă, de la Beijing

S-a dezlănțuit un veritabil război în sportul mondial. China se află în mijlocul acestui conflict, cu tot mai multe state și instituții semnalând lucrurile grave care se petrec în statul asiatic. Regimul de la Beijing este acuzat tot mai intens de încălcarea drepturilor omului, iar asta a început să aibă consecințe.

Chiar dacă sportivii de peste Ocean se vor putea deplasa în China, în schimb niciun oficial nu va fi prezent la marele eveniment sportiv. Este o măsură rar întâlnită, iar decizia a fost luată de administrația Biden. Iar regimul chinez este, din nou, pus la stâlpul infamiei.
Sportivii americani vor putea să concureze la Jocurile Olimpice. Administrația din SUA a decis să boicoteze diplomatic și Jocurile Paralimpice din 2022, care se vor desfășura tot la Beijing.

Casa Albă vrea să transmită “un mesaj clar” că încălcarea drepturilor omului în China nu este un lucru normal, se arată într-un document. Autoritățile comuniste din China sunt acuzate că încalcă în mod regulat drepturile omului și obligă grupuri minoritare etnice și religioase la muncă în condiții improprii”, sună comunicatul înaintat de la Casa Albă.

China a anunțat că va riposta față de boicotul Statelor Unite. Un purtător de cuvânt al guvernului chinez a declarat că acest demers „poate afecta dialogul şi cooperarea dintre China şi SUA”. ONU a încercat să intervină pentru a semna un „armistițiu olimpic”. Dar mai multe state, în frunte cu SUA, au refuzat să adere

Urmăriți Playsport.ro și pe