Când joacă Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian la Sydney. Au fost stabilite orele la care încep meciurile

Giosanu Catinca / 11.01.2022, 22:58
Când joacă Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian la Sydney. Au fost stabilite orele la care încep meciurile

Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse fac performanță la Sydney. Cele două s-au calificat în optimile de finală ale competiției de categorie WTA 500, iar acum s-a aflat ;i ce adversare vor avea.

Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian, în „optimi” la Sydney

Locul 82 WTA a învins-o în două seturi pe poloneza Magdalena Frech (locul 105), scor 6-2, 3-6, 6-4. Astfel, s-a calificat în optimi și a obținut un cec în valoare de 10.000 de dolari, dar și 55 de puncte WTA.

Jaqueline Cristian (73 WTA) a câștigat și ea meciul contra Priscillei Hon (263 WTA). Sportiva din România va evolua în optimi contra Barborei Krejcikova, care a beneficiat de retragerea lui Ashleigh Barty.

Prin urmare, cele două românce vor evolua în noaptea de marți spre miercuri în optimile de finală ale turneului WTA de la Sydney.

Ce adversare vor avea jucătoarele noastre

Prima va intra pe teren Gabriela Ruse, de la ora 02.00, în deschiderea zilei, românca de pe locul 82 WTA urmând să se dueleze cu Anett Kontaveit. Estona ocupă locul 7 mondial şi este cap de serie 4.

Ocupanta locului 73 în clasamentul mondial al tenisului feminin va evolua cu Barbora Krejcikova din Cehia, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3.

Jacqueline trebuia să joace în turul următor contra australiencei Ashleigh Barty, dar aceasta a anunțat că nu se va putea prezenta la turneul de categorie WTA 500. Motivul, are nevoie de timp de recuperare în vederea disputării meciurilor de la Australian Open.