Când revine Dinamo pe „Arcul de Triumf”? Vlad Iacob anunță ce va urma după „scandalul scaunelor”: „Vom juca cât mai des! Va fi o Hotărâre de Guvern”. EXCLUSIV

Robert Zanfir 11.11.2022, 15:35
Când revine Dinamo pe „Arcul de Triumf”? Vlad Iacob anunță ce va urma după „scandalul scaunelor”: „Vom juca cât mai des! Va fi o Hotărâre de Guvern”. EXCLUSIV

Vlad Iacob a declarat la „Dinamo 7/9” că echipa lui Ovidiu Burcă va reveni pe stadionul Arcul de Triumf și în campionat. Administratorul special spune că se vor schimba lucrurile din punct de vedere juridic și administrativ.

Debutul lui Dinamo pe noua arenă Arcul de Triumf nu a fost dintre cele mai fericite. Echipa lui Ovidiu Burcă a pierdut cu Sepsi, 2-3, în grupele Cupei României. Mai mult, ultrașii câinilor au fost acuzați de vandalism. Totuși, Vlad Iacob a dezvăluit pentru Playsport că nu este vorba de mari daune. Oficialul clubului vorbește de daune minore.

Când revine Dinamo pe „Arcul de Triumf”? Vlad Iacob anunță ce va urma după „scandalul scaunelor”

Vlad Iacob a declarat în emisiunea moderată de Cătălin Mureșanu că Dinamo va juca mai des pe stadionul de lângă Mănăstirea Cașin. Din primăvară se vor debloca lucrurile, crede oficialul, care spune că vor fi schimbări și din punct de vedere administrativ.

„Eu fac tot ceea ce ține de mine. Conducerea clubului face tot ceea ce poate că să asigure noi meciuri pe Arcul de Triumf, inclusiv pentru partidele din liga a doua.

Sperăm ca din primăvară să jucăm acolo cât mi des cu putință. Trebuie să vedem situația juridică. Din primăvară s-ar putea să se schimbe. Știu că vă urma o hotărâre de guvern, doar o parte din complexul sportiv Arcul de Triumf va rămâne acestui CSN nou înființat.

Stadionul, vestiarele și tot ceea ce ține de organizarea de meci va trece înapoi din nou la Federația de Rugby. Această trecere nu este finalizată”, a declarat Vlad Iacob la „Dinamo 7/9”.

Vlad Iacob: „Putem evolua împreună pe acel stadion”

„Semnătură finală a aparținut conducerii CSN – Arcul de Triumf, dar avizul a venit de la domnul Ministru Eduard Novak. Am discutat în permanență și cu dommnul Petrache, știu că și ei țin la acel stadion. Conform legii sportului, echipa națională de rugby are prioritate acolo. Federațiile naționale au prioritate acolo în fata cluburilor. E normal că ei să joace acolo cu prioritate.

Dar, eu consider că putem evolua împreună pe acest stadion. Evident, numărul de evenimente și de meciuri ar trebui limitat. Gazonul…. Am mai spus, noi la nivel național nu avem respect pentru acest element esențial pentru fotbal, gazonul.

Vedem atât de multe stadioane noi, frumoase, dar fără gazon. Există foarte puțini profesioniști care știu să gestioneze un gazon. Nu avem nici tehnologia pe care o vedem în Vest, acele lămpi.”, a mai spus Vlad Iacob la Dinamo 7/9.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe