Cântăreața care s-a iubit cu Ion Țiriac, facută de râs de un actor celebru! Detaliile intime din dormitor care o vor urmări toată viața

Ștefănescu Dragoș / 10.05.2022, 06:58
Cântăreața care s-a iubit cu Ion Țiriac, facută de râs de un actor celebru! Detaliile intime din dormitor care o vor urmări toată viața

Ion Țiriac este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri români. De-a lungul vieții, fostul mare tenismen a fost un adevărat cuceritor. Țiriac a avut multe iubite celebre, care nu au ezitat să se afișeze la brațul său. Recent, Anamaria Ferentz, una dintre fostele cuceriri ale afaceristului a revenit în atenția publicului din România. Lucian Viziru a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV, că artista a fost singura femeie care l-a dezamăgit în intimitate.

Anamaria Ferentz, fosta iubită a lui Ion Țiriac, în centrul unei noi controverse. Lucian Viziru a povestit tot la TV

Ion Țiriac este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. Fostul mare tenismen a reușit să strângă o avere colosală, care l-a propulsat în vârful topului celor mai bogați români.

În afara succesului din afaceri, Ion Țiriac s-a bucurat mai tot timpul de compania unor femei frumoase și celebre. De-a lungul anilor, relațiile fostului tenismen au făcut deliciul presei din țara noastră. Una dintre relațiile cele mai mediatizate ale lui Țiriac a fost cea cu Anamaria Ferentz. Cei doi au avut o scurtă aventură în anul 2009. Cântăreața a încercat să dezmintă zvonurile apărute la vremea respectivă, însă fără prea mult succes.

Recent, Lucian Viziru a fost invitat la Pro TV în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță. Actorul a fost nevoit să răspundă la câteva întrebări indiscrete, în timpul unei probe de foc a emisiunii. Astfel, Viziru a nominalizat-o pe Anamaria Ferentz în momentul în care a fost întrebat cu ce femeie nu a fost compatibil în pat. Răspunsul actorului a fost extrem de direct și sincer.

Anamaria Ferentz, dezvăluiri despre relația cu Ion Țiriac

Despre Anamaria Ferentz s-a vehiculat că ea l-ar fi curtat, la un moment dat, pe Ion Ion, fiul lui Ion Ţiriac, pentru a ajunge la miliardarul român. Fosta cântăreață a negat însă totul. Artista a explicat că nu s-a petrecut nimic între ei, dar a avut numai cuvinte de laudă la adresa miliardarului, semn că îl apreciază mult.

Ion Ţiriac poate fi bărbatul ideal. Cred că ar putea fi bărbatul ideal pentru foarte multe femei, pentru că este un bărbat educat, manierat. Are experienţă, înţelepciune, are tot ceea ce-i trebuie. Plus comportamentul faţă de o femeie este unul foarte frumos.

L-am cunoscut la Balc, acolo am fost invitată să cânt, ca şi celelalte personaje, în cadrul unui eveniment unde era foarte multă lume. A fost încântat de prestaţia mea artistică şi de cum m-am comportat cu oaspeţii. Pentru că a fost un comportament frumos, decent. Un om de talia lui Ion Ţiriac apreciază. Astfel s-a legat o pritenie cum există între o femeie şi o femeie, un bărbat şi o femeie, etc.”,  a spus Anamaria Ferentz.