Capăt de drum la inter pentru Ionuț Radu. Ce plan au șefii clubului pentru 2022

Robert Zanfir / 16.12.2021, 20:26
Capăt de drum la inter pentru Ionuț Radu. Ce plan au șefii clubului pentru 2022

Ionuț Radu a ajuns la capătul drumului la Inter Milano. Italienii au anunțat că echipa lui Simone Inzaghi l-a convins pe Andre Onana, iar portarul lui Ajax va veni în Serie A după ce îi va expira contractul.

Inter este lider în Italia, cu un pas peste marea rivală AC Milan. Nerazzurrii au 40 de puncte după 17 etape, iar Simone Inzaghi și compania au demarat deja planul pentru sezonul viitor.

Capăt de drum la inter pentru Ionuț Radu. Ce plan au șefii clubului pentru 2022

Din calculele campioanei Italiei nu mai face parte Ionuț Radu. Presa din Italia susține că soarta românului a fost decisă, după ce Inter a bătut palma cu portarul lui Ajax.

Camerunezul Andre Onana, care a fost suspendat pentru dopaj, va rămâne liber de contract din vara lui 2022. Portarul lui Ajax, crescut de Barcelona, ar fi optat pentru varianta Inter Milano, notează jurnalistul Fabrizio Romano, deși ar fi intrat pe lista de priorități a echipei lui Xavi.

Sunt în contact cu cei de la Barcelona. Am avut o relaţie foarte, foarte bună de când am plecat. Barca e casa mea şi mereu au existat contacte. Evident, ei sunt prima mea opţiune.
Andre Onana, pentru Sport.

Ionuț Radu este așteptat să își găsească echipă încă din această iarnă. Românul, care a impresionat la Campionatul European de tineret din 2019, nu a jucat niciun minut pentru milanezi în acest sezon, indiferent de competiție.

Mandatul lui Ionuț Radu la Inter vine după experiența ratată de la Parma, unde, la fel, nu a prins niciun minut cub comanda lui Roberto D’Aversa, fostul antrenor al cruciaților.

În acest moment, Ionuț Radu este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 5 milioane de euro. Fotbalistul crescut de FCSB și Dinamo mare are contract cu Inter Milano până în iunie 2024.

Decizie surprinzătoare a lui Ciprian Tătărușanu. Portarul Român vrea să plece de la Milan

Ciprian Tătărușanu își pregătește plecarea de la AC Milan, asta după ce a fost titular nouă meciuri consecutive. Mike Maignan, prima variantă a lui Stefano Pioli, a revenit în poarta Rosonerilor.

Tătărușanu își dorește să fie iar titular la o echipă și are de gând să-și ceară transferul în vara anului 2023. Presa din străinătate vorbește și despre faptul că sportivul român se află pe final de carieră, plănuind să se retragă din poziția de titular. Românul mai are contract cu echipa de pe San Siro până în vara anului 2023 și vrea să plece cu un an mai devreme pentru a asigura echipei sale o sumă de transfer.

Ciprian Tătărușanu a fost cumpărat de la Lyon cu suma de 1 milion de euro. Potrivit Transfermarkt, în acest moment este cotat la 6000.000 de euro.

Ionuț Radu e un portar foarte bun, foarte talentat, a avut șansa acelui turneu final al CE și dintr-o dată a dispărut! Păcat, mare păcat!
Mihai Stoichiță

5 milioane de euro este cota lui Ionuț Radu, conform site-urilor de specialitate