Căpitanul de la CSA Steaua, după ce ”Militarii” au fost chemați la raport de fani. Degringoladă totală în Ghencea. ”Nu se mai poate”

Alex Matei 25.09.2023, 21:27

CSA Steuaua continuă degringolada din Liga 2. ”Militarii” au fost azi la un pas de a înregistra un nou eșec și rămân fără victorie pe teren propriu în acest sezon.

Trupa lui Daniel Oprița a evitat o nouă umilință prin golul marcat în minutul 90 de Matei, care a stabilit scorul final, 1-1.

Fotbaliștii de la CSA Steaua, chemați la raport de către fanii ”Militarilor”

Imediat cum s-a terminat partida, fanii de la Peluza Sud, aproximativ 150, i-au chemat ”la raport” pe jucători.

A fost o ședință de aproximativ 10 minute în care doar fanii au vorbit, iar jucătorii au ascultat cu capetele plecate. La început, tonul a fost unul ridicat, dar până la urmă cele două ”tabere” au făcut pace.

Fotbaliștii grupării care nu are drept de promovare în Superliga au intrat mai apoi și în colimatorul unor suporteri aflați la tribuna a doua. Și acolo a fost același scenariu.

”Nu avem multe de spus”

După ce au apucat să ajungă la vestiare, Dean Beța, căpitanul gazdelor, a explicat ce s-a întâmplat pe teren.

”Nu avem multe de spus. Trebuie să băgăm capul în pământ și să muncim mai mult. Nu e bine pentru nimeni. Suntem într-o situație delicată. Nu vrem să căutăm scuze. E etapa a 7-a. Am avut meciuri în care am jucat bine.

Lipsa de rezultate ne-a dat în spate ca moral. Indiferent de situație, trebuia să câștigăm. Ne-au reproșat lipsa de atitudine. Cu o victorie, eram în lupta pentru play-off. Trebuie să schimbăm ceva, nu se mai poate. Trebuie schimbat de la început până la final!”, a declarat Beța la finalul meciului.

Urmăriți Playsport.ro și pe