Căpitanul Florin Tănase îl face praf pe Dinu Todoran: „Trebuie să schimbăm ceva, nu jucăm ce trebuie”

Olteanu Ștefan / 16.08.2021, 00:01

Căpitanul Florin Tănase nu a avut milă de Dinu Todoran după ce FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid. Vinicius și-a înscris în propria poartă în prima repriză, după o gafă uriașă a lui Alexandru Crețu, iar scorul de pe tabelă a rămas neschimbat până la final. Însă marea problemă nu a fost defensiva la FCSB, ci ofensiva. Roș-albaștrii nu au putut să își creeze nicio ocazie clară, lucru remarcat inclusiv de Florin Tănase.

Florin Tănase, reacție vehementă după înfrângerea cu Rapid: „La FCSB lucrurile merg în jos!”

Florin Tănase a surprins după meciul cu Rapid și a părut că îi reproșează mai multe lucruri antrenorului Dinu Todoran. Deși s-a ferit să îi spună numele, Tănase a lăsat de înțeles că antrenorul are o mare parte de vină pentru jocul pe care îl practică echipa de mai multe meciuri:

Ce senzație să fie… Nu prea plăcută. Am pierdut, nu meritam altceva după părerea mea. Felicitări Rapidului, și-au dorit victoria și au obținut-o.
Nu au fost superiori. Cred că am dominat mare parte din meci, dar nu ne-am creat ocazii foarte clare. Este greu, am mai spus-o și cu meciuri în urmă. Nu jucăm ceea ce trebuie după părerea mea.
Eram conștienți că nu o să fie un meci ușor, dar mă așteptam să creștem în evoluție după ultima victorie. Nu se întâmplă, probabil și acea victorie cu Gazul a venit după o sclipire a unui jucător. Este greu… Nu cred că a fost vorba de presiunea venită din tribune. Pur și simplu nu jucăm ce trebuie. Nu s-a întâmplat doar în seara asta. Am jucat ce trebuie cu Karagandi? Întrebați antrenorul ce nu merge…
Sincer, nu pot să vă spun ce pregătim la antrenament. Important este că nu jucăm ce trebuie, cum am mai spus. Mă repet. Trebuie schimbat ceva la noi. Lucrurile mi se pare că merg în jos la FCSB”, a spus Florin Tănase, la Digi Sport.

Motivul real pentru care Florin Tănase nu poate pleca de la FCSB. Gigi Becali are un „as” în mânecă.

Iulian Cristea: „Am fost lovit, dar nu știu dacă se putea da penalty”

Iulian Cristea a intrat la pauză în echipa FCSB-ului, când l-a înlocuit pe Alexandru Crețu. Pe finalul jocului, Cristea a primit o lovitură cu crampoanele în cap și a cerut penalty. La finalul jocului, fundașul nu a mai fost la fel de sigur că trebuia acordată lovitura de pedeapsă:

E o nou-promovată, era un derby, ne doream să câștigăm. Din păcate nu reușim să facem ce ne propunem. Nu ne iese jocul și din păcate nu putem să legăm victoriile. Am fost lovit acolo după cum se vede, dar nu știu dacă se poate da penalty. Aveam capul foarte jos, era o fază de joc, nu știu dacă se poate da penalty”, Iulian Cristea