Capitolul la care Sorana Cîrstea nu mai poate fi egalată de Simona Halep în acest an! Ce performanță a reușit iubita lui Ion Ion Țiriac

Giosanu Catinca / 04.07.2021, 08:45
Capitolul la care Sorana Cîrstea nu mai poate fi egalată de Simona Halep în acest an! Ce performanță a reușit iubita lui Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea a ajuns la un nivel la care nu mai poate fi egalată de Simona Halep în acest an! Ce performanță a reușit iubita lui Ion Ion Țiriac?

Capitolul la care Sorana Cîrstea nu mai poate fi egalată de Simona Halep în acest an!

Anul acesta, Sorana Cîrstea a prins un top select. Iubita lui Ion Ion Țiriac se numără printre puținele jucătoare din circuitul WTA care au ajuns măcar în turul 3 la toate cele 3 turnee de Mare Șlem ale anului de până acum, Australian Open, Roland Garros și Wimbledon. Swiatek, Sabalenka, Jabeur, Mertens, Muchova și Cîrstea sunt jucătoarele care au reușit această performanță.

Din top lipsește Simona Halep. Din cauza unor probleme la picior, reprezentanta tenisului feminin a fost nevoită să se retragă de la multe turnee importante din circuitul WTA. Asta, spre dezamăgirea româncei. Sportiva din Constanța a avut probleme și în ultima perioadă. Ea încă este măcinată de accidentările din cauza cărora a spus pas inclusiv Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Celebra jucătoare de tenis din România a pierdut puncte WTA din cauza faptului că a lipsit destul de mult din circuit. Românca ar putea părăsi Top 10 pentru prima oară după șapte ani.

Ce performanță a reușit iubita lui Ion Ion Țiriac

Anul 2021 a fost mai solid pentru Sorana Cîrstea. Sportiva din Târgoviște a câștigat al doilea turneu la simplu din carieră, Istanbul, și a bifat o finală la Strasbourg.

Ion Țiriac cunoaște bine situația Simonei Halep. Omul de afaceri a transmis, totuși, că nu accidentarea suferită la gamba stângă în mai, la Roma, este cauza retragerilor. El dă vina pe recuperarea incompletă de după accidentările din ultimii ani. De asemenea, miliardarul a subliniat că circuitul de tenis feminin mondial s-a schimbat mult în ultimii ani. El susține că au fost apărate ”fătucile de 17 ani”, care se bazează pe lovituri puternice.

Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi-trei ani, cu toate că jocul s-a schimbat mult.

Sunt niște fătuci de 17 ani acum, dacă îmi dau o palmă, nu mă ridic două săptămâni.”, a declarat Ion Țiriac, în cadrul unei conferința de presă.

Afirmațiile au fost făcute în contextul în care ”Simo” era pe locul trei în clasamentul WTA, iar acum a ajuns pe opt.