Caracterizare inedită făcută lui Dan Petrescu, de către un fost elev: “E dur! Ori ești cu el, ori du-te dracului de aici. Așa e el”

Moldoveanu Camelia 21.05.2021, 23:54
Caracterizare inedită făcută lui Dan Petrescu, de către un fost elev: “E dur! Ori ești cu el, ori du-te dracului de aici. Așa e el”

Dan Petrescu, fostul antrenor al CFR Cluj, a fost caracterizat chiar de către un fost elev. Pe cine ar alege jucătorul campioanei: pe „Bursuc” sau actualul antrenor, Edi Iordănescu? S-au închis niște „datorii” pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Caracterizare inedită făcută lui Dan Petrescu făcută de Giedrius Arlauskis

Giedrius Arlauskis portar CFR Cluj
Giedrius Arlauskis l-a caracterizat pe Dan Petrescu, fostul antrenor de la CFR Cluj

Arlauskis a dat din casa CFR Cluj după victoria contra Botoșani, scor 1-0. Portarul de 33 de ani al clujenilor a mai apărat și poarta celor de la FCSB în trecut. Cu toate acestea, se pare că Dan Petrecu și Edi Iordănescu sunt printre preferații lui în ceea ce privește banca tehnică. El se bucură de al patrulea titlu consecutiv câștigat de CFR Cluj, dar n-a uitat nici de contribuția fostului antrenor. Cum l-a caracterizat pe Dan Petrescu nu s-ar fi așteptat nimeni.

Petrescu e un antrenor mai dur, Edi e mai politicos, mai înțelegător. El vorbește cu jucătorul. Petrescu e dur. Ori ești cu mine, ori du-te dracului de aici, așa e Petrescu. Îl apreciez foarte mult pentru că am câștigat multe trofee cu Petrescu. Ne-am respectat mereu. Edi e mai modern ca antrenor. Edi rămâne la CFR. Părerea mea e că el trebuie să rămână la CFR, e un început foarte bun. Urmează cupele europene”, crede Arlauskis la Digi Sport.

Arlauskis și Edi Iordănescu sunt acum chit? Antrenorul a refuzat „înțelegerea”

Înainte de finala play-off-ului din Liga 1, care are deja o câștigătoare indiferent de rezultatul dintre CFR și FCSB, Arlauskis a stat de vorbă cu Edi Iordănescu. Portarul nu a uitat că a greșit data trecută și a ținut să-și „încheie socotelile” cu tehnicianul din Gruia.

Eu mă bucur foarte mult pentru Edi. Știu cât de mult a dorit să câștige campionatul și cât de mult suflet a pus să câștigăm. Ne-a motivat meci de meci. I-am zis și lui Edi după meciul de la Botoșani că suntem chit. Știi de ce? Pentru că multă lume consideră că eu l-am curățat pe Edi după meciul cu Malmo. I-am zis că acum am reparat greșeala, dar el mi-a zis că mai vrea să câștige trofee”, a mărturisit Giedrus Arlauskis.

Dan Petrescu a dat lovitura în fotbal

„Bursucul” este unul dintre cei mai faimoși jucători și antrenori pe care i-a avut România până acum. În cariera de fotbalist a performat ca fundaș dreapta, iar ca antrenor aproape că garantează succesul.
La cei 53 de ani, Dan Petrescu are o avere estimată la 28 de milioane de euro. Cu toate că în perioada în care era fotbalist nu se câștiga cât se câștigă astăzi din fotbal, el a reușit să strângă ceva bani. După retragerea din 2003 și intrarea în rândul antrenorilor, „Bursucul” a început să-și rotunjească serios conturile.

Se știe că în perioada în care era antrenor la CFR Cluj el a primit, pentru cele trei titluri aduse echipei, cel puțin două milioane de euro. Mai mult, cele 45 de zile petrecute la Kayserispor, în Turcia, i-au adus nu mai puțin de 400.000 de euro.

De când este antrenor, Dan Petrescu a trecut prin fotbalul arab (Al Arabi, Al Nasr), prin Rusia (Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova) şi chiar China (JS Suning, GZ Hengfeng).

Urmăriți Playsport.ro și pe