„Care ai tras preșul?”. Un jucător de la Farul a alunecat pe scenă, când era premiat pentru tilu: Reacția lui e virală pe net

Catinca Giosanu 22.05.2023, 18:39
„Care ai tras preșul?”. Un jucător de la Farul a alunecat pe scenă, când era premiat pentru tilu: Reacția lui e virală pe net

Unul dintre elevii lui Gheorghe Hagi s-a entuziasmat prea tare la festivitatea de premiere de după meciul decisiv cu FCSB, din penultima etapă a sezonului. Tânărul a alunecat pe scenă și s-a lovit la nivelul coapsei stângi în momentul în care a mers să își revendice premiul câștigat. Fanii lui FCSB s-au amuzat când au văzut scena petrecută pe stadion.

Momente incredibile la festivitatea de premiere

Un tânăr legitimat la Farul a fost protagonistul unui moment amuzant la festivitatea de premiere. Fotbalistul s-a grăbit să ajungă în dreptul celui ce avea să îi pună la gât medalia de campion, însă în momentul în care a vrut să bată palma cu acesta, el s-a dezechilibrat și a căzut pe scenă. Sportivul român s-a lovit la nivelul coapsei, dar s-a grăbit să se ridice ca și când nu ar fi pățit nimic. Reacția lui e virală pe net.

@primasport.ro #foryou #fy #foryoupage #fyp #viral #primasport #5pasidebine #fotbal #football #footballtiktok #superliga ♬ sunet original – PrimaSport

”Care ai tras preșul?”

Fanii s-au amuzat copios când au văzut imaginile cu Ionuț Cojocaru și i-au transmis câteva mesaje.

Care ai tras preșul?”, „11 metri”, „Se verifică la VAR”, „Fault”, „Se pregătea să-i dea galben pentru simulare”, acestea sunt doar o parte dintre comentariile pe care le-au lăsat fanii în dreptul imaginilor care s-au viralizat după ce Farul a devenit campioana României.

Cifre Ionuț Cojocaru

Ionuț Cojocaru, tânărul care a căzut la festivitatea de premiere, a prins doar două meciuri în campionat anul acesta. Astfel, nu a jucat decât câteva minute. Mulți sunt de părere că nu merită titlul de campion.

El a spus la un moment dat că va înrăma tricoul cu care a debutat în campion.

A fost un meci special, fiindcă am debutat într-o victorie frumoasă, care ne-a pus pe primul loc. M-am simțit foarte bine, excelent. Când am intrat pe teren, am avut puține emoții. M-am bucurat enorm pentru acest pas pe care l-am făcut. Craiova are echipă bună, dar am reușit să-i driblez pe fundașii adverși, am pasat, a fost OK. Am avut și ocazii de a marca, dar nu a fost să fie. Sper ca meciul următor să și înscriu. Eu voi munci în continuare la fel de mult, chiar mai mult. Sper să sparg gheața cât mai repede, iar apoi să dau cât mai multe goluri, să fiu golgeterul echipei. Toți jucătorii experimentați din lot ne ajută, ne împing de la spate, ne dau sfaturi, ceea ce e cel mai important pentru noi. Am acasă tricoul de la meciul de debut, îl voi înrăma și îl voi agăța pe un perete, să mă uit la el când sunt supărat.“, a declarat Ionuț Cojocaru, la Farul TV.

Elevul lui Gică Hagi a jucat două meciuri și în Cupa României. De asemenea, are 4 meciuri la națioanala U20.

Clasamentul în playoff după Farul – FCSB 3-2

Urmăriți Playsport.ro și pe