Care este adevăratul nume al lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Secretul a ieșit la iveală la cununia civilă

Moldoveanu Camelia 16.09.2021, 08:31
Care este adevăratul nume al lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Secretul a ieșit la iveală la cununia civilă

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit miercuri în fața ofițerului de stare civilă. La strigarea numelor, nu mică le-a fost mirarea multora când au auzit cum îl cheamă, de fapt, pe soțul jucătoarei de tenis. Secretul omului de afaceri a ieșit la iveală.

Secretul numelui adevărat al lui Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu de mai mulți ani, iar miercuri au decis să se căsătorească civil. Dacă despre fostul lider WTA cunoaștem destul de multe lucruri, fiind mai mereu în lumina reflectoarelor, despre omul de afaceri nu se cunosc prea multe detaliu. Soțul campioanei noastre a fost mereu discret și s-a ferit să ofere declarații. În linii mari, până acum s-a aflat că este un om de afaceri machedon care a mai fost căsătorit de două ori.

În fața ofițerului de stare civilă, Toni Iuruc nu a mai putut să-și ascundă adevăratul nume. Se pare că soțul Simonei Halep se numește într-adevăr Iuruc, însă nu și Toni. Omul de afaceri se numește în buletin Iuruc Apostol Gabriel.

Iuruc Apostol Gabriel, de bună voie și nesilit de nimeni, iei în căsătorie pe cetățeana Halep Simona?”, a fost întrebarea la care soțul tenismenei a răspuns afirmativ.

Cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți

Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc o poveste de iubire ca în filme. Între ei a fost dragoste la prima vedete, cel puțin așa susțin apropiații cuplului. Cunoștință le-ar fi făcut chiar nașul, Dani Caramihai, în timp ce se aflau în club. Cei doi s-au afișat prima dată în public la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, atunci când românca a câștigat trofeul. Primele fotografii l-au surprins pe Iuruc în tribune, apoi însoțind-o la Dineul Campionilor, pe 13 iulie  2019.

Relația dintre jucătoarea de tenis și omul de afaceri a fost intens mediatizată și toată lumea a așteptat ca cei doi să anunțe ziua în care se vor căsători. Simona Halep nu avea însă de gând să facă publică această informație. Cu toate acestea, s-a aflat din timp că marele eveniment va avea loc pe 15 septembrie. Fostul mare tenismen Ilie Năstase a fost cel care a dat-o de gol pe sportiva din Constanța de gol.

 

Da, domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoții. Sunt emoții diferite (n.r – față de tenis). E partea personală, tenisul rămâne tenis, dar aici e mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă.”, a spus Halep, la întoarcerea în țară.

Urmăriți Playsport.ro și pe