Câștigă azi Portugalia? Aici ai cea mai mare cotă din lume!

Dumitru Adrian 28.11.2022, 16:49
Câștigă azi Portugalia? Aici ai cea mai mare cotă din lume!

Cupa Mondială e gata pentru a doua intrare în scenă a lui Cristiano Ronaldo. Pentru că în seara asta, de la ora 21:00, Portugalia joacă din nou, în cadrul grupei H. Un adversar în fața căruia e favorit, naționala din Uruguay. După succesul cu Ghana, urmează alt meci de 3 puncte pentru lusitani? La această confruntare de nivel maxim, bookmakerii Mozzart Bet vin ca de obicei cu o ofertă unic în lume! Noi îți prezentăm argumentele pentru varianta 1 solist, dar cea mai mare cotă din lume pe victoria Portugaliei azi, doar AICI, pe mozzartbet.ro! 

Doar prin oferta Mozzart Bet, victoria portughezilor astăzi are cota…. 2,15! Adică, dacă joci doar acest meci pe bilet, în varianta mai sigură, miza ta va fi dublată și chiar mai bine! Iar dacă vei combina cea mai mare cotă din lume cu alte meciuri de la Mondial, poți ajunge la un bilet cu o cotă impresionantă.

Aici e cea mai mare cotă din lume pe victoria Portugaliei!

Portugalia – Uruguay e în mod cert meciul zilei, dacă ne gândim că în tabăra lui Fernando Santos, pe lângă starul CR7, avem fotbaliști precum Cancelo, Bruno Fernandes, Bernardo Silva sau Joao Felix. Iar sud-americanii se prezintă la această Cupă Mondială cu un lot extrem de spectaculos, în care fotbaliști celebri pe final de carieră, precum Godin, Luis Suarez ori Cavani luptă în competiția supremă alături de jucători în formă excelentă la cluburi de top, precum Valverde, Darwin Nunez, Gimenez sau Araujo. Ingredinte complete pentru super meci!

Profită de cea mai mare cotă din lume pe victoria Portugaliei, intră AICI!

Lusitanii au 3 puncte după un 3-2 cu emoții pe final în fața Ghanei, dar un lot care îi ferește de griji majore. Stoperul veteran Pepe e de așteptat să fie titular în defenivă, în locul lui Danilo Pereira, în vreme ce locul lui Otavio, față de primul meci, e foarte probabil să fie ocupat de William Carvalho. La adversari, doar problema ceva mai veche legată de starea medicală a lui Araujo, dar una care poate avea impact major, știută fiind valoarea, dar și forma recentă, a fotbalistului Barcelonei.

De ce să mizezi pe succesul portughezilor

  • Deși succesul cu africanii din debutul la Mondial a lăsat impresia fragilității din final, lusitanii au fost mai mere peste nivelul adversarului, ba chiar s-au jucat cu ocaziile când aveau 3-1. Portugalia e o forță ofensivă impresionantă, a avut posesie 62% cu Ghana și e greu de crezut că nu va marca, dacă nu chiar de mai multe ori, și astăzi.
  • Cu 3 puncte din primul meci, Cristiano & co. au nevoie clar să câștige grupa pentru a evita locul 1 din grupa G, care va fi, cel mai probabil, Brazilia. Așadar, doar un succes azi le poate garanta o postură confortabilă pentru duelul final din grupă cu Coreea de Sud și liniște pentru calculele optimilor de finală, evitând o Brazilie în formă excepțională.

Intră pe mozzartbet.ro acum și profită de Portugalia – Uruguay!

  • Uruguay nu a putut înscrie cu Coreea de Sud într-un 0-0 care a scris istorie, singurul meci de la Cupa Mondială, all-time!, fără șuturi pe poartă. Impotența lor ofensivă e greu de așteptat că se va schimba dramatic azi, în fața unui adversar net superior sud-coreenilor. Portugalia a marcat, în 3 din ultimele 4 partide, minimum 3 goluri de fiecare dată!
  • La Mondialul precedent, ediția Rusia 2018, lusitanii au fost eliminați din turneu tocmai de Uruguay, după 1-2 în ciuda unui meci dominat copios de europeni. E momentul ideal pentru o revanșă, mai ales că au trecut 4 ani peste Cavani și alți coechipieri de-ai săi pe final de carieră acum.

Aici e cea mai mare cotă din lume pe victoria Portugaliei!

Urmăriți Playsport.ro și pe