Cât câștigă Cristi Săpunaru la Rapid. E cel mai mare contract din echipă. Condiția simbolică pusă de veteranul fundaș când a semnat cu echipa de suflet

Octavian Vasilescu / 30.04.2022, 16:39
Cât câștigă Cristi Săpunaru la Rapid. E cel mai mare contract din echipă. Condiția simbolică pusă de veteranul fundaș când a semnat cu echipa de suflet

Cristi Săpunaru (38 de ani) s-a întors la Rapid în acest sezon și în scurt timp a devenit un pilon al echipei.

Săpunaru este un simbol pentru fanii Rapidului, dar și un jucător de bază în compartimentul defensiv. GSP.ro scrie că fundașul are un salariu lunar de circa 7000 de euro, cel mai mare din club.

Săpunaru are cel mai mare salariu de la Rapid

De asemenea, există o clauză prin care Săpunaru va câștiga mereu cu 1 euro în plus față de al doilea cel mai bine plătit jucător de la Rapid. Astfel, căpitanul giuleștenilor va rămâne cel mai bine plătit jucător cât timp va mai juca la Rapid.

Săpunaru a renunțat la 250.000 de euro în vara anului trecut pentru a se despărți de Kayserispor și a semna cu Rapid.

Fundașul Săpunaru a evoluat în 36 de meciuri în acest sezon și a marcat un gol pentru Rapid.

Ce buget are Rapid

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae (39 de ani), a vorbit deschis despre situația financiară a echipei:

Este oficial, Victor Angelescu a preluat toate acțiunile clubului. În sezonul următor, ne dorim cu totul și cu totul altceva față de sezonul acesta. Suntem într-o poziție favorabilă pentru a juca pentru un loc de cupă europeană, este un bonus și un lucru extraordinar.

Depinde doar de noi, vom avea una dintre cele mai bune baze de pregătire pentru copii și juniori din România. Este un argument puternic. Obiectivul din sezonul următor este calificarea în play-off, apoi vom avea alt obiectiv în al treilea an. În sezonul următor, ne dorim să câștigăm și Cupa României. Din al treilea an de primă ligă, ne dorim să ne batem pentru câștigarea campionatului.

Acum avem un buget de patru milioane de euro. Nu doar banii contează, trebuie să știi și cum să manageriezi banii respectivi. Trebuie și să creștem jucători, degeaba facem investiții. Vrem un echilibru. În bugetul unui club își face loc și vânzarea unor jucători”, a spus Niculae, pentru Digi Sport.

Clasament play-out Liga 1

Rapid mai are nevoie de trei puncte în acest final de play-out pentru a merge la primul baraj de Conference League.

  1. Rapid – 39 pct.
  2. Sepsi OSK – 36 pct.
  3. FC Botoșani – 35 pct.
  4. UTA – 29 pct.
  5. U Craiova 1948 – 28 pct.
  6. CS Mioveni – 28 pct.
  7. Chindia Târgoviște – 23 pct. (baraj)
  8. Dinamo – 19 pct. (baraj)
  9. Academica Clinceni – minus 5 pct. (retrogradată)
  10. Gaz Metan Mediaș – minus 27 pct. (retrogradată)