Cât costă o noapte în hotelul lui Lionel Messi. Prețul este accesibil multor oameni din România

Moldoveanu Camelia 13.08.2021, 09:54

Lionel Messi a început antrenamentele la PSG și a avut parte de o primire călduroasă din partea coechipierilor. Însă fostul star de la Barcelona a lăsat în Spania un adevărat imperiu. Pe lângă casa fabuloasă, acesta deține și câteva hoteluri. O cameră are un preț accesibil, iar vizitatorii se pot bucura de condiții de lux.

Messi își rotunjește conturile  la PSG

Inițial s-a vehiculat că Leo Messi o să primească de la PSG aproximativ 35 de milioane de euro pe sezon. Cifrele contractului fostului star de la Barcelona sunt mult mai mari, de fapt. Noul număr 30 de pe Parc des Princes o să încaseze 41 de milioane de euro, însă a primit și o primă de instalare de 40 de milioane de euro. Pe lângă salariu, șeicii au adăugat în contract mai multe bonusuri de performanță, cum ar fi dacă primește Balonul de Aur sau câștigarea Ligii Campionilor.

În aceste condiții Messi depășește salariul prietenului său, Neymar, potrivit LeParisien.fr. Starul brazilian este și el pe primele poziții în topul salariilor de la PSG, mai exact încasează pe sezon 37 de milioane de euro. Bineînțeles că pe lângă această sumă și Neymar primește bonusuri. Mbappe încasa în sezonul trecut 2,098 milioane de euro. Sergio Ramos, fostul star de la Real Madrid, primește 10,5 milioane de euro.

Lionel Messi a renunțat la casa de 6,1 milioane de euro

Leo Messi a petrecut la Barcelona 20 de ani, sau cum ar spune unii: „o viață de om”. Liber de contract, starul argentinian a semnat cu PSG. Mutarea la Paris nu este o schimbare semnificativă doar pentru el, ci și pentru familia sa. Fotbalistul este un familist convins și nu concepe să stea foarte multă vreme departe de Antonella Roccuzzo, soția sa, și de cei trei băieți.

Ce a lăsat în urmă Messi? Pe lângă amintiri și prieteni, el mai are și un adevărat imperiu ridicat în Catalonia. Ar fi o casă de 6,1 milioane de euro, proprietate situată în suburbia exclusivistă a Barcelonei, Castelldefels. Vecini îi sunt chiar Luis Suarez și Philippe Coutinho. Proprietatea deținută de fostul decar de pe Camp Nou are: un mic teren de fotbal, o piscină, o sală de forță dotată ca la carte și un teren de joacă pentru copii.

Hotel de lux, dar prețuri decente

„Magnatul” Leo Messi a semnat primul „contract” important în această vară! La fel ca rivalul, Cristiano Ronaldo, și Messi își construiește un imperiu în afara terenului. Din sumele fabuloase câștigate în cariera lui, argentinianul investește cu cap. Deși turismul a fost afectat de pandemie, Messi, nu a ezitat să cumpere un hotel de 5 stele. Hotel Casa Canut este unul din stabilimentele cele mai exclusiviste din Andorra. Este încadrat la 5 stele, dar criza a lovit destul de dur. Așa că proprietatea, cu cele 31 de camere luxoase, a fost scoasă la vânzare. Iar starul argentinian a simțit că poate face o afacere foarte bună și nu a ezitat să cumpere hotelul.

Este a doua achiziție de acest gen realizată de Leo în această perioadă. Starul catalanilor va schimba numele stabilimentului în MiM Andorra, pentru a-l integra în cardul brandului inițiat de argentinian. Messi mai avea trei locații de lux, mai ales în Ibiza și Mallorca. O cameră la hotelurile din cadrul lanțului deținut de Messi, costă între 80 și 120 de euro pe noapte. Cea mai scumpă locație este în Ibiza, unde hotelul vine cu multiple facilități. Restaurante de lux, o terasă pe acoperiș, cu o panoramă incredibilă, cluburi de noapte, săli de fitness și nu numai.

Urmăriți Playsport.ro și pe