Cât de gravă e de fapt accidentarea lui Florin Andone. Antrenorul lui Brighton a făcut anunțul

Giosanu Catinca / 14.04.2021, 14:35
Cât de gravă e de fapt accidentarea lui Florin Andone. Antrenorul lui Brighton a făcut anunțul

Florin Andone este în culmea fericirii. După cele două accidentări suferite, fotbalistul a primit și câteva vești bune. Antrenorul echipei Brighton a dezvăluit în ce stare se află acum jucătorul.

Cât de gravă e de fapt accidentarea lui Florin Andone

Florin Andone s-a accidentat ultima dată în meciul echipei de rezerve cu Southampton, care a avut loc vineri. Din fericire, nu este vorba despre nimic grav, cel puțin așa susține antrenorul lui Brighton.

Internaționalul român a rezistat foarte puțin la primul meci jucat după aproape zece luni de pauză, cauzată de accidentarea groaznică de anul trecut. Atacantul naționalei a jucat doar 13 minute în partida dintre echipele U23 ale celor de la Brighton și Southampton. Acest lucru a ridicat semne de întrebare în ceea ce privește starea sa de sănătate. Reamintim faptul că Florin Andone a suferit, la 14 iunie 2020, o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul drept, la un meci pierdut de Galatasaray, scor 0-2, în deplasare, cu Rizespor, în campionatul Turciei. De atunci, el a revenit la Brighton, după împrumutul în Turcia, dar nu a mai jucat niciun meci până vineri, când a intrat ca titular în meciul rezervelor cu Southampton.

Veşti noi despre starea lui Florin Andone după ce s-a accidentat din nou
Graham Potter a venit cu veşti noi despre starea lui Florin Andone după ce s-a accidentat din nou

Antrenorul lui Brighton a făcut anunțul

În ciuda deloc întâmplate, antrenorul echipei Brighton a anunțat că revenirea lui Florin Andone pe terenul de joc nu este periclitată.

Cred că a fost mai mult din precauţie (n.r. – schimbarea lui Andone). Simţea ceva în partea superioară a piciorului, în zona coapsei. Aşa că, ţinând cont de cât a stat accidentat, a ieşit, dar nu este nimic prea grav şi ne aşteptăm să se întoarcă la antrenamente în următoarele două-trei zile.”, a declarat antrenorul Graham Potter, conform celor de la The Argus.

Florin Andone a subliniat după prima sa accidentare că nu vrea să renunțe la contractul cu Brighton. Mai mult, internaționalul a spus că vrea să demonstreze că-și merită locul în cel mai puternic campionat al lumii – Premier League.

A lipsit mult timp din cauza problemei la genunchi. A muncit foarte mult să revină alături de echipă și va primi câteva minute în următorul meci de la echipa U23. E un lucru bun pentru noi. Va trebui să facă pașii necesari pentru a-și recăpăta forma fizică, având în vedere că a lipsit aproximativ 9 luni. Nu e ușor să intri într-un meci din Premier League. Noi punem accent pe recăpătarea formei fizice și strângerea minutelor pe teren”, declara Graham Potter, la conferința de presă de joi, conform sursei anterior citate.

De când a ajuns Brighton and Hove Albion, Florin Andone a reușit 6 goluri. În tot acest timp el a jucat în treizeci de meciuri.