Cătălin Botezatu a spus cine e cel mai bine îmbrăcat personaj din fotbalul românesc. ”E top”

Alex Matei 27.04.2023, 19:40
Cătălin Botezatu a spus cine e cel mai bine îmbrăcat personaj din fotbalul românesc. ”E top”

Prezent la inaugurarea magazinului de haine deţinut de atacantul Liviu Antal, creatorul de modă Cătălin Botezatu a vorbit despre ţinutele pe care le poartă oamenii din fotbalul românesc.

Botezatu a spus că este impresionat de vestimentaţia patronului de la FCSB, Gigi Becali, şi a declarat că latifundiarul din Pipera a fost primul personaj din fotbalul autohton care îşi procura hainele de la case celebre de modă din Anglia.

Poate multă lume mă înjură, dar Gigi Becali se îmbracă foarte elegant. El a fost primul om care s-a îmbrăcat de la marile case de modă din Londra. El a adus trendul, e top. Jos pălăria în fața lui!”, a precizat Cătălin Botezatu.

Mutu, etalonul din fotbalul românesc

Botezatu a discutat, de asemenea, în termeni laudativi şi despre antrenorul principal al Rapidului, Adrian Mutu, pe care îl consideră ca fiind un etalon în fotbalul românesc, în materie de vestimentaţie.

Îmbrac farte mulți fotbaliști. Din trecut știu că se îmbrăca cu stil Adrian Mutu, el a fost etalonul. L-am văzut la fel de elegant și acum. Sunt foarte mulți antrenori celebri care se îmbracă bine, au învățat afară. În urmă cu 10-15 ani nu avea cine să îi ajute, acum sunt foarte mulți designeri. Sunt foarte ascultători, sunt tineri, arată bine, sunt frumoși”, a mai completat Botezatu.

Hainele negre, brodate cu o cruce roşie pe piept, au devenit ţinuta obişnuită a lui Gigi Becali din ultimul timp. Deşi materialele sunt procurate direct de latifundiarul din Pipera, designul în aparţine creatorului de modă Alexandru Ciucu.

Urmăriți Playsport.ro și pe