Cătălin Cîrjan, prima reacție despre transferul la Rapid. “Aș vrea să lupt pentru titlu”

Iosif Pintilie 16.06.2023, 22:11
Cătălin Cîrjan, prima reacție despre transferul la Rapid. “Aș vrea să lupt pentru titlu”

Rapid are o campanie puternică de transferuri în această vară. Giuleștenii încearcă să se întărească pentru a lupta la titlu.

Ce spune Cătălin Cârjan despre venirea la Rapid

Unul dintre oamenii care discută cu Rapid este Cătălin Cârjan, fotbalist din lotul lui Arsenal. ”Tunarii” se gândesc să îl împrumute pe acesta în acest sezon, pentru a prinde experiență la seniori.

Mijlocașul a vorbit despre o eventuală venire la Rapid, spunând că nu are o preferință în ceea ce privește echipa la care va evolua atât timp cât va lupta pentru titlu.

„Nu am o preferință, mi-aș dori să joc, aș vrea să joc în fiecare săptămână, să lupt pentru titlu, oriunde ar fi.

Când aveam 15 ani am jucat pe vechiul Giulești și a fost o atmosferă extraordinară, am urmărit mereu meciurile celor de la Rapid și ce pot să spun, fanii sunt extraordinari, e un club de tradiție, unul dintre cele mai mari cluburi din România.

O atmosferă extraordinară, te simți fotbalist când joci pe Giulești, ce pot să spun”, a spus Cîrjan pentru sport.ro.

Iulian Cristea nu este rapidist de mic

Iulian Cristea a fost prezent la reunirea lotului Rapidului și a vorbit despre decizia de a semna cu formația din Giulești. El a spus că se  cunoștea cu marea majoritate a românilor din lot.

Obiectivul lui Cristea la Rapid este câștigarea campionatului în sezonul următor. Acesta spune că atunci când era mic nu avea o echipă din capitală favorită, echipa de care acesta a fost cel mai apropiat fiind Gaz Metan Mediaș.

„Sunt foarte bine, aștept să începem treaba și sper să ieșim campioni.

M-am bucurat când m-au căutat, m-a încercat un sentiment plăcut. Este o echipă de tradiție, am simțit bucurie. Cu majoritatea colegilor mă cunosc, cu cei străini am făcut acum cunoștință. M-au primit foarte bine, sper să facem treabă foarte bună împreună. Nu e o trecere importantă pentru mine, îmi doresc să fac treabă bună aici.

Sper ca fanii să mă accepte, să fiu evaluat după ce fac aici, nu după trecutul meu. Meciul cu FCSB va fi un simplu meci pentru mine, trebuie doar să obținem 3 puncte.

Am ales Rapidul pentru că este o echipă de tradiție, ne vom bate sus, la cupele europene. E normal să se dorească mult mai mult, să crească obiectivul de la an la an. Sper să fim direct campioni, din primul an!.

Nu pot să spun lucrul acesta (n.r. – că ținea cu Rapid de mic). Am fost la Mediaș, am crescut acolo. Sunt «gazist», acolo am crescut, acolo mi-am făcut junioratul și de acolo am plecat în fotbalul mare”, a precizat Cristea.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe