Cătălin Mureșanu vă invită la „Dinamo 7/9”. Ovidiu Burcă și Cătălin Alexandru, invitații acestei ediții

Robert Zanfir 17.11.2022, 19:00

„Dinamo 7/9” aduce în fața suporterilor roș-albi și nu numai alți doi invitați de marcă. Ovidiu Burcă și Cătălin Alexandru vor fi oaspeții lui Cătălin Mureșanu, gazda emisiunii de joi seara. Nu ratați surprizele pregătite de Playsport, joi, de la 7 la 9 seara.

Fie vreme bună, fie vreme rea… „câinii” își dau întâlnire la Dinamo 7/9. Adresa tatuată adânc în pielea dinamoviștilor are, de acum, și repere temporale. Toți suporterii lui Dinamo, dar și ai fotbalului românesc sunt așteptați pe Playsport.ro, în fiecare joi seara, de la 19:00.

Ovidiu Burcă, invitatul lui Cătălin Mureșanu la „Dinamo 7/9”

Sunt vremuri tulburi în „Ștefan cel Mare”, dar parcă, în pragul iernii, bate un vânt de speranță. Ovidiu Burcă și ai lui au un singur eșec în ultimele zece meciuri, semn că echipa s-a echilibrat, după șocul istoric al retrogradării.

Mai mult, cu sufletul la gură, „câinii” ar putea primi vestea cea mare de la Tribunal. Se așteaptă verdictul cel mare în privința planului de reorganizare modificat. Cu ultimele amânunte din vestiar, dar și cu gândul la decizia judecătorilor, Ovidiu Burcă vă dă întâlnire pe Playsport.ro.

  • Nu ratați „Dinamo 7/9”, emisiunea moderată de jurnalistul Cătălin Mureșanu. JOI, seara, de la 7 la 9 pe YouTube, Facebook și Playsport.ro.

Cătălin Alexandru vine la „Dinamo 7/9”

Suporterii lui Dinamo sunt așteptați joi, de la 19:00, și cu alte surprize. Cătălin Mureșanu și echipa lui v-au pregătit un interviu cu Răzvan Patriche, unul dintre veteranii lui Dinamo, rămas să lupte alături de culori și după retrogradare.

Iar asta nu e tot! În a doua parte a emisiunii vă așteaptă Cătălin Alexandru, realizator Radio Dinamo 1948 și membru în echipa de comunicare DDB.

Din studioul „Dinamo 7/9”, gazda Cătălin Mureșanu și invitatul său vă aduc cele mai „calde” subiecte și vă așteaptă pe toți cu cele mai provocatoare întrebări.

„Dinamo 7/9”, cea mai nouă emisiune din peisajul media din România, te invită pe Playsport, in fiecare joi. Nu ratați „Dinamo 7/9”, de la 7 la 9 pe YouTube, Facebook și Playsport.ro.