EXCLUSIV. Cătălina Ponor amână nunta cu „Dracula”, fostul soț al Juliei Chelaru, de la Sexxy: „Nu mă grăbesc!” Ce s-a întâmplat între ei

Catalan Alexandru 12.05.2021, 20:42

Marea gimnastă Cătălina Ponor nu crede că o dragoste mare poate fi păstrată doar cu acte, prin urmare nici în acest an nu-și va pune pirostriile: „Pandemia e de vină, bate-o vina, dar nu într-un act oficial stă dragostea noastră!”, ne-a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, fosta multiplă campioană olimpică şi europeană la gimnastică artistică.

Cătălina Ponor amână nunta cu „Dracula”, fostul soț al Juliei Chelaru, de la Sexxy: „Nu mă grăbesc!” Ce s-a întâmplat între ei

Fostă campioană olimpică la Atena, în 2004, vicecampioană mondială şi campioană europeană, Cătălina Ponor ( 33 de ani) nu va îmbrăca nici anul acesta rochia de mireasă. De vină ar fi, spune cunoscuta noastră gimnastă, situaţia legată de pandemie şi de efectele acesteia. Însă, supărarea Cătălinei nu pare deloc mare: „Mă întreabă multă lume ce fac, cum ne pregătim, ce soluţii căutăm. Însă eu nu mă grăbesc cu nunta. În situaţia actuală nici nu este indicat aşa ceva. Nimic nu e sigur, totul se poate schimba de azi pe mâine, aşa că preferăm să aşteptăm. Anul acesta sigur nu va fi nunta. Poate la anul, dar nici atunci nu e sigur. Vreau să o facem atunci când situaţia se va restabili complet, să stăm fără stres şi să putem invita pe unul sau pe altul, după dorinţa inimii noastre!”, a declarat Cătălina Ponor pentru impact.ro.

Cătălina Ponor, alături de alesul inimii sale, Bogdan Jianu
Cătălina Ponor, alături de alesul inimii sale, Bogdan Jianu

„Acum ne consumăm logodna, cum îmi place mie să mă alint!”.

Fosta gimnastă de performanţă crede cu tărie că nu un document oficial, cu antet şi ştampilă, aduce cu sine automat şi fericirea: „Nu cred neapărat în acte. Sigur, după ce ai primit un inel şi o cerere de căsătorie într-un loc special, cum e Mânăstirea Neamţ, logic e să faci pasul următor. Dar acum ne consumăm logodna, cum îmi place mie să mă alint!”. Cătălina Ponor a fost cerută de logodnică anul trecut, în august, în preajma zilei ei de naştere, de Bogdan Ristea Jianu, regizor de filme istorice, zis și “Dracula”, după ce a jucat rolul fostului domnitor al Ţării Româneşti, Vlad Ţepeş. Bogdan Jianu e mai mare cu 18 ani decât Cătălina şi a mai fost căsătorit o dată, cu cântăreaţa Julia Chelaru din trupa Sexxy. El e de asemenea şi scenarist şi cascador, dar şi liderul proiectului „Lupii albi”, în care tinerii dornici se pot pregăti pentru a deveni actori. Împreună cu Cătălina Ponor trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de peste trei ani, dar se cunosc de mai bine de zece ani, ajutând-o pe Cătălina să treacă cu bine peste o operaţie la inimă.

Predă ore de gimnastică, la Clubul Copiilor din Măgurele

Pe de altă parte, Cătălina Ponor predă, de câteva luni, cursuri de gimnastică, la Clubul Copiilor din Măgurele. O dată pe săptămână, tot din cauza pandemiei, Cătălina antrenează la Măgurele o grupă de copii, cărora încearcă să le dezvăluie tainele gimnasticii, sportul care a impus-o unei lumi întregi. Ea spune că iubeşte interacţiunea cu cei mici, iar acest lucru i-a întărit decizia ca viitorul ei copil să facă sport. „Că va fi fată, că va fi băiat, cu siguranţă va face un sport. O să încerc să-i îndrum pasiunea pentru sport, aşa cum şi mie mi-au îndrumat-o alţii. Iar dacă va dori să intre în sala de gimnastică, atunci aşa să fie. Totul se va face doar după voinţa lui!”, ni s-a mai confesat Cătălina Ponor.

Cătălina Ponor e antrenoare de gimnastică
Cătălina Ponor e antrenoare de gimnastică

Cătălina Ponor va prezenta la TVR punctajul acordat de România, la Eurovision

Cătălina Ponor va fi cea care va prezenta punctajul acordat de juriul României concurenților din competiția Eurovision. Este invitata TVR, iar pe 18 mai, data primei semifinale Eurovision, va ţine pumnii strânşi lui Roxen, solista care ne reprezintă anul acesta în cel mai mare concursul muzical, care se va desfășura în Olanda.

Urmăriți Playsport.ro și pe