Câte runde va avea, de fapt, „lupta anului” dintre Floyd Mayweather și Jake Paul! Organizatorii au schimbat planul inițial

Giosanu Catinca 14.05.2021, 15:37
Câte runde va avea, de fapt, „lupta anului” dintre Floyd Mayweather și Jake Paul! Organizatorii au schimbat planul inițial

Fostul campion mondial la box profesionist, Floyd Mayweather, și Jake Paul se vor confrunta se vor înfrunta pe 6 iunie. Organizatorii au schimbat planul inițial. Câte runde va avea, de fapt, „lupta anului”?

Câte runde va avea, de fapt, „lupta anului” dintre Floyd Mayweather și Jake Paul!

Floyd Mayweather, în vârstă de 44 de ani, campion mondial la cinci categorii diferite, a fost atacat de Logan Paul, la o conferință anterioară. Fanii așteaptă cu nerăbdare meciul dintre cei doi rivali. Și Mayweather este nerăbdător să intre în ring cu adversarul său.

Logan Paul şi cu mine ne vom bate la Hard Rock Stadium, Maywheather Promotions, Fanmio şi Showtime se vor asocia pentru a vă oferi un eveniment epic.”, scria în aprilie Maywheather pe contul său de Instagram.

Logan Paul nu se teme deloc de meciul ce va să vină. Și el și-a anunțat fanii că va lua parte la ”duelul anului”, în speranța că va fi la fel de susținut ca și până acum.

Este în sfârşit oficial. Mă voi lupta cu Floyd Mayweather, duminică 6 iunie.”, anunţa în acelaşi moment Logan Paul pe Twitter.

Floyd Mayweather vs Logan Paul
Floyd Mayweather vs Logan Paul

Organizatorii au schimbat planul inițial

Showtime a anunțat că taxa pentru PPV în America va fi de 35 de lire. Ei au transmis totodată că lupta pentru expoziție va fi de opt runde în loc de șase, arată The Sun.

Mayweather vs Paul va avea loc pe 6 iunie. Lupta se va desfușura în fața unei mulțimi sold-out la stadionul Hard Rock din Miami, Florida. Persoanele care nu pot achiziționa un bilet pentru evenimentul Stateside vor trebui să achite 35,58 lire sterlire (49,99 USD) pentru a urmări duelul. Anunțul vine după ce s-a aflat că Paul va câștiga 14 milioane de lire sterline pentru lupta împotriva boxerului neînvins. Deși pare o sumă mare, tânărul de 26 de ani va primi în continuare mai puțin de o cincime din suma raportată de Mayweather, despre care se spune că ar fi un venit profitabil de 72 de milioane de lire sterline.

Cei doi rivali s-au mai confruntat în trecut de câteva ori. Aceasta va fi cea de-a treia luptă a lui Paul într-un ring de box, celelalte două fiind un amestec de concursuri de amatori și profesioniști.

Acest eveniment trebuia să aibă loc iniţial pe 20 februarie, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Scăderea numărului de cazuri pozitive în Statele Unite, ca rezultat al campaniei de vaccinare eficiente, urmează să permită prezenţa spectatorilor pe stadionul echipei Miami Dolphins, care poate găzdui circa 65.000 de spectatori în configuraţia sa maximă.