Câți bani încasează Nadia Comăneci, lunar, după ce a obținut 5 medalii olimpice. Românii cu pensii speciale primesc mai mult

Iosif Pintilie 22.02.2023, 15:14
Câți bani încasează Nadia Comăneci, lunar, după ce a obținut 5 medalii olimpice. Românii cu pensii speciale primesc mai mult

Nadia Comăneci este una dintre cele mai importante sportive din istoria României. ”Zeița de la Montreal” a scris istorie pentru gimnastică, fiind prima sportivă din lume care a luat nota 10 la Jocurile Olimpice.

Ce pensie are Nadia Comăneci

Deși a avut performanțe sportive bune, Nadia Comăneci nu o pensie de top. Ea primește de la stat 16.000 de lei, ceea ce nu este puțin, dar este mult sub nivelul pensiilor speciale.

Nadia Comăneci a adunat cinci medalii olimpice în cariera sa, fiind considerată una dintre cele mai mari gimnaste din istorie.

Legătura dintre Nadia Comăneci și Ștefan Bănică jr.

Posibila legătură amoroasă dintre Ștefan Bănică jr. și Nadia Comăneci a fost un subiect des vehiculat în ultimii mulți ani, iar o înregistrare video care îi are pe cei doi în prim-plan a alimentat și mai mult zvonurile.

Înainte de Revoluția din 1989, pe vremea când Nadia Comăneci își făcea planul să fugă din țară, fosta mare gimnastă a României ar fi avut o relație amoroasă cu Ștefan Bănică jr., iar un video apărut în presă în urmă cu mai mulți ani a alimentat și mai mult zvonurile.

Cei doi ar fi mers în calitate de cuplu la o petrecere. Câteva imagini au fost păstrate în arhiva unui alt participant de la respectivul chef, iar ulterior, mai aproape de perioada zilelor noastre, au intrat în posesia celor de la Antena 1. Acestea au fost prezentate în jurnalul de seară, iar pe înregistrare se pot auzi următoarele declarații:

„Nu te supăra, ce cauți pe piciorul Nadiei? Iartă-mă, Ștefane… Dă un detaliu aici! Nu, eu vreau un detaliu pe picior, nu pe tine, care îți dai palme, Ștefane!”, se poate auzi pe înregistrarea respectivă.

De menționat este faptul că Nadia Comăneci și Ștefan Bănică jr. stau extrem de apropiați unul de altul și în anumite momente sunt chiar lipiți.

Toate aceste detalii au fost privite ca o confirmare a relației pe care cei doi ar fi avut-o în trecut, un subiect extrem de controversat, dar și comentat în același timp. (Detalii AICI)

Urmăriți Playsport.ro și pe