Câți bani trebuie să investească noii patroni de la Dinamo: ”Datoriile sunt la nivelul ăsta” | EXCLUSIV

Iosif Pintilie 06.03.2023, 12:05
Câți bani trebuie să investească noii patroni de la Dinamo: ”Datoriile sunt la nivelul ăsta” | EXCLUSIV

Se vede lumina la Dinamo. Echipa din ”Ștefan cel Mare” are noi investitori, iar rezultatele din 2023 sunt bune. Echipa este la un pas de playoff, având un meci ce pare facil la prima vedere, cu Poli Timișoara. Chiar și așa, datoriile echipei nu sunt încă rezolvate, fiind principala problemă a clubului.

Claudiu Vaișcovici, despre datoriile lui Dinamo

Claudiu Vaișcovici, fostul jucător al echipei din Ștefan cel Mare, nu știe nimic despre noul patronat. Acesta spune că s-a retras din spatele lui Dinamo de câteva luni.

În același timp, fostul atacant, ajuns la 60 de ani, are speranță că echipa poate fi salvată. Totuși, ”Cleo” crede că investiția promisă de 12 milioane de euro trebuie dublată, pentru a se acoperi nivelul datoriilor.

”Nu cunosc nimic (n.r. despre noii patroni). Nu mai sunt la curent, nu m-a mai interesat clubul ăsta. Decât să spun prostii, dar chiar nu știu nimic. Am speranță,(n.r. că pot veni oameni să salveze Dinamo), asta da. Se vede că e cineva interesat să preia toate.

Sunt datorii mari, în momentul în care preia cineva trebuie să plătească și datoriile. Vor să facă investiții de 12 milioane pe doi-trei ani, din ce am citit. Eu cred că datoriile sunt la nivelul ăsta. Investițiile, trebuie să mai bage 12 milioane. Să sperăm că o să fie bine. Am vreo 6-7 luni de când m-am rupt total. Tot ce știu e din ce am citit pe net, ce am mai auzit la știri pe TV, ce am văzut pe Facebook, unde sunt toți dinamoviștii care postează, sunt și eu acolo, mă uit să văd ce postează, unul zice de bine, altul de rău, dar acolo nu pot să fiu sigur că e așa sau nu e așa.

Poate sunt mai bine informați, adică sigur, dar nu cred că sunt 100% informați, sunt doar zvonuri și nu pot să declar nimic”, ne-a povestit Claudiu Vaișcovici.

Urmăriți Playsport.ro și pe