Câți copii au de fapt, Stere și Tania Halep. Cu cine va împărți Simona Halep moștenirea familiei sale

Catinca Giosanu 01.11.2021, 10:15

Simona Halep se numără printre primele jucatoare din lume. Românca a câștigat turnee de Grand Slam și a ajuns la 32 de milioane de euro, bani adunați exclusiv din tenis.

Până să ajungă la acest nivel, drumul nu a fost deloc ușor pentru sportiva din Constanța. Totuși, părinții ei au susținut-o neconditionat. Aceștia nu au făcut însă diferențe între copii. Acum, s-a aflat, câți copii au de fapt, Stere și Tania Halep și cu cine va împărți Simona Halep moștenirea familiei sale.

Dezvăluiri din viața familiei Simonei Halep

Simona Halep are un singur frate, Nicolae Halep. Ambii au practicat tenisul în copilărie, sub comanda antrenorului Ion Stan. Sportul care a constacrat-o pe constănțeancă a fost dintotdeauna costisitor. Pentru a o susține pe fiica sa, Stere Halep, tatăl Simonei și al lui Nicolae, s-a văzut nevoit să își vândă fabrica de lactate pe care o deținea.

Nici nu ştiţi ce eforturi a făcut taică-său ca să-şi vadă fata mare campioană, cum este acum. În urmă cu câţiva ani, Stere Halep şi-a vândut fabrica de lactate pe care o deţinea şi din care familia trăia mai mult decât decent. Ştiu că familia ajunsese la limita subzistenţei.

Aveau mari probleme, asta doar pentru ca Simona să continue să se antreneze şi să ajungă în top, pentru că tenisul este un sport costisitor. A riscat extrem de mult, dar a reuşit şi îi felicit şi pe el, şi pe Simona. Este extraordinar ce a reuşit până acum.”, a povestit Ion Stan, primul antrenor al Simonei Halep, pentru Ring.

Cine este fratele Simonei Halep și cu ce se ocupă

Nicolae, fratele sportivei, este un sprijin foarte important pentru vedetă pentru că este cel care-i administrează afacerile din Constanța.

Fostul lider mondial și-a extins recent afacerile din turism și nu are timp să se ocupe singură de toate. Așa că a apelat la fratele său, pe care l-a angajat pentru a-i gestiona afacerile, dar și contractele din tenis.

Halep s-a lansat puternic în zona imobiliară în ultimii ani, unde a investit o mare parte din banii câştigaţi din sport. Ea mai deține și hotel de patru stele la Năvodari. Hotelul DNH aparţine grupului de firme Halep, condus de fratele campioanei, Nicolae, şi are vedere la mare şi un design modern care atrage imediat privirea. Este construit din sticlă fumurie şi are cinci etaje. Camerele, şi ele cu un design modern, costă în plin sezon între 400 şi 470 de lei pe noapte.

Nici Nicolae nu o duce rău din punct de vedete financiar. Potrivit presei mondene, fratele Simonei Halep deține un Bentley în valoare de 180.000 de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe