Cauza reală a crizei de nervi a lui Edi Iordănescu în vestiarul FCSB: „Era agresiv, o teroare cu el”

Olteanu Ștefan 24.09.2021, 12:45

Cauza reală a crizei de nervi a lui Edi Iordănescu în vestiarul FCSB a fost dezvăluită. Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, lasă de înțeles că Edi a moștenit temperamentul tatălui său. Anghel Iordănescu, fostul mare antrenor al Stelei și al echipei naționale, era foarte agresiv în vremurile sale de glorie, spune Dumitru Dragomir.

L-a moștenit Edi Iordănescu pe tatăl său? Cauza reală a crizei de nervi din vestiarul FCSB

Edi Iordănescu a avut o criză de nervi în vestiarul FCSB, după duelul cu CS Hunedoara din Cupă. FCSB conducea cu 3-0 în minutul 50 și soarta meciului părea decisă. Însă, o delăsare a jucătorilor a făcut ca formația din Hunedoara să restabilească egalitatea în doar 25 de minute. 3-3 a fost scorul la capătul celor 90 de minute din timpul regulamentar, însă în cele din urmă FCSB s-a impus cu 5-3 după prelungiri.

Cu toate acestea, Edi Iordănescu nu a putut trece cu vederea atitudinea elevilor săi și a făcut ravagii în vestiar la finalul întâlnirii. Antrenorul ar fi spart tabla de joc și a țipat minute în șir la fotbaliști, amenințându-i pe unii chiar cu excluderea din lot.
Dumitru Dragomir spune că acest episod are toate șansele să fie real. Potrivit fostului șef al LPF, Anghel Iordănescu avea ieșiri similare în perioada sa de glorie, iar Edi ar fi putut să îi moștenească temperamentul impulsiv:

După părerea mea s-a enervat, el rar face regii. Este un copil serios, să știi. Tatăl lui era agresiv, o teroare cu el, dar antrenor extraordinar. La mine nu a dat rezultate de fiecare dată când mă dădeam la ei. Se inhibau, îi copleșeau emoțiile. La mine a dat rezultate când l-am mai luat pe unul de gât, i-am mai promis ceva”, a spus fostul președinte LPF, pentru ProSport.

Nervi și lovituri la FCSB. Edi Iordănescu a spart tot în jurul său

La doar o zi după duelul de la Hunedoara, un fotbalist al FCSB-ului a făcut o serie de dezvăluiri incredibile. El a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în vestiarul echipei, la scurt după meci.

Edi s-a transformat total! A făcut haos în vestiar! A spart de nervi tabla și ne-a spus că jucăm la Steaua, iar aici nu e permis să tratăm jocurile ca la Hunedoara. A țipat la noi și ne-a spus că cine nu se va alinia ca mentalitate, va fi dat afară de la echipă. S-a lăsat liniște, nu mai vorbea nimeni în afară de el. Ne-a spus că am jucat 60 de minute ce ne-a cerut, după care am jucat după capul nostru. A terminat discursul foarte amenințător! Ne-a transmis că e ultima oară când acceptă să mai facem în teren ce considerăm noi”, spunea unul dintre jucătorii roș-albaștrilor, fără să își dezvăluie identitatea, conform sursei citate mai sus.

Dialog devoalat în direct. Care e ultima decizie a lui Edi Iordănescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe