Caz șocant la Roland Garros. După ce a fost eliminat, un jucător a fost arestat la Paris. De la ce a pornit totul

Octavian Vasilescu / 28.05.2022, 21:55
Caz șocant la Roland Garros. După ce a fost eliminat, un jucător a fost arestat la Paris. De la ce a pornit totul

Francisco Cerundolo (23 de ani, numărul 45 ATP) a fost implicat într-un scandal uriaș după eliminarea de la Roland Garros 2022.

Argentinianul Cerundolo a cedat în primul tur la Roland Garros, fiind învins de britanicul Daniel Evans (32 de ani, locul 32 ATP), scor 7-6, 6-4, 6-4.

Un jucător eliminat de la Roland Garros a fost audiat de poliție

După eliminare, Cerundolo a ieșit în oraș alături de familia sa. La întoarcerea spre hotel, acesta a încercat să ia un taxi, alături de rudele sale. Conform Marca, șoferul i-a spus că nu îi poate lua pe toți, pentru că erau cinci la număr.

Jucătorul de tenis i-ar fi spus șoferului că va plăti mai mult, dar acesta nu a acceptat oferta. Cerundolo s-ar fi enervat și l-ar fi pălmuit pe șofer, iar apoi familia acestuia ar fi intervenit pentru a calma spiritele.

Șoferul a chemat poliția la fața locului, iar Francisco Cerundolo a fost dus la secție pentru interogatoriu. Jucătorul a oferit ulterior o reacție pe Twitter, unde spune că nu l-a atins niciodată pe taximetrist. Polițiștii i-au dat drumul și nu l-au acuzat de nimic după ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere.

Cum se apără Francisco Cerundolo

Vreau să vă spun că tot ce s-a comentat pe internet este fals. Am fost cu familia în oraș și l-am rugat pe taximetrist dacă poate să ne facă o favoare și să ia 5 persoane în mașină. A zis să așteptăm 2 minute că are treabă, apoi se întoarce. Când s-a întors, a văzut că vorbim altă limbă. S-a speriat și ne-a zis că nu mai poate să ne ia pe toți 5.

L-am întrebat de ce, moment în care s-a enervat. A început să țipe la noi și a amenințat că va chema poliția. Nu am băgat de seamă, am mers la hotel să luăm alt taxi. Apo, la câteva minute distanță, a venit poliția să ne interogheze pe mine și pe încă o rudă, deoarece taximetristul a zis că l-am agresat.

Ne-au dus la poliție, s-au uitat pe camerele de supraveghere și au realizat că nu s-a întâmplat nimic. Ne-au dat drumul. Nu le-a venit să creadă că am fost arestați pentru așa ceva”, a transmis jucătorul de tenis, pe Twitter.