Caz suspect în rugby: un sportiv este dispărut de șapte zile

Pintilie Iosif 11.11.2022, 08:09
Caz suspect în rugby: un sportiv este dispărut de șapte zile

Un jucător de rugby a fost dat dispărut de șapte zile. Levi Simeon David (24 de ani), jucător din Anglia, a fost sat dispărut de o săptămână, în Spania. Jucător la Worthing RFC, din Liga a 4-a engleză, și fost concurent la varianta britanică a showului X Factor (2019), acesta este de negăsit.

Ultima oară, el a fost văzut într-un bar din zona Las Ramblas. Fostele sale echipe i-au anunțat dispariția, pe paginile de socializare.

„Eu și familia suntem disperați. Vrem să știm dacă Levi e bine. Levi, te rog să ne cauți. Dacă cineva știe ceva despre el, să ne contacteze. Nimeni nu știe nimic de el din 29 octombrie”, a spus mama lui Levi Davis pentru The Sun.

Levi Davis, celebru în Anglia

Sportivul este celebru în Anglia. În 2019, el a concurat la X Factor, iar un an mai târziu a participat și la o emisiune dedicată întâlnirilor. El este primul sportiv din Anglia ce a mărturisit că este bisexual, în 2020.

Un alt sportiv a fost găsit mort în Barcelona

În octombrie, Liam Hampson a fost găsit mort, în condiții suspecte, în Barcelona. Și el fusese dat dispărut, iar mai apoi a fost găsit decedat în apropierea unui club, după ce ar fi căzut suspect de la o înălțime de zece metri.

Dinamo va juca pe un stadion de rugby

Dinamo o va înfrunta la începutul săptămânii viitoare pe Sepsi OSK. Trupa din șoseaua ”Ștefan cel Mare” își va vedea visul împlinit cu această ocazie. Dinamoviștii visau de mult să joace pe stadionul Arcul de Triumf, pe care nicio altă echipă nu a reușit să îl închirieze până acum.

Meciul dintre Dinamo și Sepsi, care se va juca pe Arcul de Triumf, nu va începe mai devreme de ora 21:00. Partida va fi transmisă în format Live TEXT pe site-ul playsport.ro și va putea fi urmărită în direct.

Formația roș-albă a anunțat deja că meciul cu Sepsi Sfântu Gherghe, din Cupa României, se va defășura pe arena Arcul de Triumf din București. Acum, s-a aflat și prețul pe care îl vor plăti dinamoviștii pentru pentru stadionul Arcul de Triumf la partida cu Sepsi.

„Arcul de Triumf” a fost visul ”câinilor” încă de la începutul sezonului. Formația pregătită de Ovidiu Burcă nu a putut evolua, din diverse motive, pe arena din „Ștefan cel Mare”.

Dinamoviștii au evoluat o singură dată în București, ca și gazdă, în derby-ul cu CSA Steaua. Marți, bucureștenii vor da peste echipa din Sfântul Gheorghe. Pentru această partidă, ei au fost nevoiți să scoată din buzunare în jur de 20.000 de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe