Cazul lui Dennis Man la Parma s-a închis. Italienii au făcut anunțul oficial despre mjilocașul român

Ștefănescu Dragoș / 03.01.2022, 10:32
Cazul lui Dennis Man la Parma s-a închis. Italienii au făcut anunțul oficial despre mjilocașul român

Dennis Man a avut un sezon de coșmar la Parma. Picat în dizgrație, românul nu a mai prins minute în tricoul parmegianilor. Pe fondul acestei situații, plecarea lui Dennis Man părea iminentă. La început de an, italienii au făcut anunțul oficial despre mjilocașul român.

Italienii au făcut anunțul oficial despre Dennis Man

Dennis Man (23 de ani) a căzut în dizgrație la Parma și a fost trecut pe banca de rezerve. Românul nu a mai prins echipa de o bună bucată de timp, iar soarta sa la echipa parmegiană pare pecetluită. Conducerea Parmei pare să fi renunțat la ideea de a mai recupera investiția făcută, dar nu însemană că îl va ceda gratis pe Man. Parma vrea 10 milioane de euro, o sumă, totuși, aproape imposibil de obținut pentru un fotbalist care nu joacă.

Potrivit forzaparma.it, Parma a întocmit zilele acestea, lista cu jucătorii de care se va despărți în această iarnă, însă numele lui Dennis Man lipsește.

Ajansspor a anunțat că Galatasaray și Trabzonspor au sistat negocierile pentru Dennis Man. Parma nu vrea să-l împrumute și cere 10 milioane de euro pentru un transfer, iar cele două echipe din Turcia au oferit maximum 5 milioane de euro. În această situație, internaționalul român va continua să joace în Serie B cel puțin până la vară. Totuși, se anunță vremuri complicate pentru Dennis Man, care nu-și găsește locul la Parma în sistemul 3-5-2.

Parma, ținte importante pe piața transferurilor

Parma a avut un sezon extrem de slab și a încheiat anul 2021 pe locul 13 în Serie B. Obiectivul promovării în Serie A este momentan foarte departe. Conducerea parmegianilor încearcă să dea câteva lovituri pe piața trasferurilor pentru a reintra în cursa pentru revenirea în primul eșalon al fotbalului din Italia. Parma are deja întocmită lista cu transferurile dorite. Dintre numele de pe această listă se disting cele ale lui Sebastian Giovinco, Adam Ounas, Emil Konradsen Ceide și Cesare Casadei.

Sebastian Giovinco și-a exprimat deja dorința de a reveni la Parma, transferul acestuia devenind tot mai plauzibil.

I-am spus lui Buffon că mi-ar plăcea să joc iar pentru Parma, mai ales că acolo am trăit o perioadă frumoasă în cariera mea. Din ce știu, agentul meu a vorbit cu Ribalta (n.n. directorul tehnic), dar nu știu dacă fac parte din planurile lui Iachini (n.n. antrenorul Parmei)”, a spus Giovinco, pentru ParmaToday.

Cesare Casadei (18 ani) este o mare promisiune a fotbalului italian. Mijlocașul joacă pentru Inter U19 și a impresionat în Youth League în tricoul echipei pe care o pregătește Cristi Chivu.