Ce a decis să facă Octavian Popescu după ce nu a fost convocat la națională și după ce a fost criticat de Gigi Becali

Ioan Valentin Oprea 05.09.2023, 13:19
Ce a decis să facă Octavian Popescu după ce nu a fost convocat la națională și după ce a fost criticat de Gigi Becali

Tavi Popescu a luat foc, după ce nu a fost convocat la naţionala Under 21 de selecţionerul Daniel Pancu.

La doar câteva minute după sfârşitul partidei cu CSU Craiova, de sâmbătă seară, fotbalistul roş-albaştrilor a apărut extrem de nervos în faţa reporterilor. Acesta a precizat că este şocat de neincluderea sa în lotul tricolorilor mici pentru partida cu Albania şi a dat de înţeles că la mijloc ar fi ceva probleme personale cu „Pancone”.

Chestionat pe marginea acestui subiect, Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, i-a luat apărarea lui Pancu şi i-a recomandat lui Tavi Popescu să se concentreze pe antrenamante. Latifundiarul din Pipera crede că fotbalistul în vârstă de 20 de ani nu e în măsură să comenteze alegerile selecţionerului şi a subliniat că acesta trebuie să tragă din greu la pregătiri pentru a progresa în carieră.

A plecat în vacanţă

Tavi Popescu nu a fost deloc impresionat de criticile lui Becali şi, în loc să se antreneze pe cont propriu, a ales să profite din plin de această pauză competionaţională. Acesta a plecat în vacanţă la Braşov şi a ţinut să împărtăşească această veste cu toţi urmăritorii săi de pe contul de Instagram.

După ce a auzit ieşirea nervoasă a lui Tavi Popescu la adresa lui Daniel Pancu, Gigi Becali a intervenit prompt în acest conflict. Omul cu banii de la FCSB i-a transmis jucătorului de 20 de ani să o lase mai moale cu acuzele şi să demonstreze pe teren că merită să fie convocat la naţională.

Nu există jucător care are valoare, iar selecționerul să nu-l ia. El trebuie să-și vadă de treabă. Abia i-au ieșit mucii pe la nas, barba. Joacă fotbal, că în loc să crești, scazi. Să dea pase, nu să vorbească”, a fost tranşant Becali.

Pantea, singurul reprezentant al FCSB-ului de la U21

FCSB are patru convocaţi la loturile naţionale pentru acţiunile din această lună. Trei vor merge la prima reprezentativă condusă de Edi Iordănescu, iar unul va va face parte din colectivul lui Pancu, de la U21.

Portarul Ştefan Târnovanu, extrema stângă Florinel Coman şi căpitanul Darius Olaru vor fi reprezentanţii trupei roş-albastre pentru dubla de la seniori cu Israel şi Kosovo. La tineret, fundaşul dreapta Alexandru Pantea, absent în ultima etapă din Superligă, din cauza cartonaşului roşu încasat la Arad,  va fi singurul jucător al FCSB-ului din lotul lui Pancu.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe