Ce a făcut Mihai Popa în vestiar după gafele de la Craiova. Ce le-a spus colegilor

Alex Matei 26.05.2023, 23:28
Ce a făcut Mihai Popa în vestiar după gafele de la Craiova. Ce le-a spus colegilor

Mihai Popa (22 de ani) a avut o evoluție pe care nu o va uita multă vreme.

Portarul celor de la FC Voluntari a gafat nepermis de două ori și le-a permis celor de la FCU Craiova să marcheze două goluri în ”semifinala barajului” pentru Europa, decisă în favoarea oltenilor după loviturile de departajare, scor 3-3 (3-3 d.p., 5-4 d.l.d).

Ce a spus Liviu Ciobotariu despre gafele lui Mihai Popa

La final, goalkeeperul s-a dus în vestiar și le-a spus colegilor că a fost ultimul său meci pentru gruparea din Ilfov.

Informația a fost dezvăluită chiar de antrenorul Liviu Ciobotariu.

”Nu am de ce să fiu supărat pe el. Se mai întâmplă și astfel de gafe. Popa este un portar foarte bun, de mare viitor, care va cocheta și cu echipa națională.

Da, le-a spus colegilor că a fost ultimul său meci la această echipă. Și-a luat la revedere. Nu știu unde se va duce, nu ne-a spus”, a replicat Ciobotariu, la flash-interviul de la final.

Mihai Popa a semnat cu Torino. Ce salariu va avea în Serie A

Tânărul portar al lui FC Voluntari, Mihai Popa, e la un pas de a da lovitura carierei. Goalkeeper-ul ar fi ajuns deja la o înţelegere cu AC Torino.

Potrivit informaţiilor prezentate de jurnaliştii de la Tuttosport, torinezii ar fi bătut deja palma cu Popa. Goalkeeper-ul român va îmbrăca până în 2026 tricoul legendarului club din Piemont şi va încasa un salariu anual de 220.000 de euro.

David Vagnati, directorul tehnic al lui AC Torino, ar fi accelerat negocierile cu Popa, după ce pe fir ar fi intrat şi cei de la Genoa. Torinezii au urmărit îndeaproape evoluţiile lui Popa de la Voluntari încă din iarna trecută, iar în martie ar fi ajuns la un consens cu acesta privind semnarea contractului.

Actualul coechipier al lui Popa de la Voluntari, Vitalie Damaşcan, a vorbit în presa din Cizmă despre calităţile goalkeeper-ului de 22 de ani. Damaşcan a jucat, la rândul său, pentru o scurtă perioadă de timp, la AC Torino. Atacantul din Republica Moldova a apărut în doar un singur meci oficial pentru italieni, fiind împrumutat în restul timpului la Sheriff Tiraspol, Fortuna Sittard şi Waalwijk.

”Mihai Popa este un adevărat profesionist, cu un potențial extraordiar. E un portar complet și se mai poate îmbunătăți. Are niște reflexe extraordinare”, a declarat Damaşcan, pentru Tuttosport.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe